Nàstic

Entre l'ambició i la humilitat

Nàstic. Vicente Moreno entén que el club parli de la fase d'ascens a primera com a objectiu per engrescar l'afició, però assegura que la plantilla només es fixa en el partit a partit i que té molt present qui és, d'on ve i contra qui competeix

El club ja parla de fase d'ascens, però la plantilla s'estima més ser prudent. Vicente Moreno, tècnic del Nàstic, entén les paraules del seu president, que ha fixat la lluita per pujar com a nou objectiu vist el rendiment i la classificació de l'equip, ja que diu que el que pretén és engrescar l'afició, però assegura que la plantilla s'estima més anar partit a partit. “Jo no he parlat mai de cap objectiu, tampoc dels 50 punts. El meu objectiu és guanyar cada partit, no compto perdre'n cap. Però sé que això és impossible, i és la nostra capacitat de sumar més o menys el que determinarà, quan faltin deu jornades, per a què lluitem”, afirma Moreno, que admet que és bonic que l'afició s'il·lusioni, ja que això vol dir que l'equip ho està fent bé. “Però no s'ha de perdre la perspectiva. Tenim el tercer pressupost més baix, probablement la plantilla més barata. Hem de recordar qui som, d'on venim i contra qui competim”, hi afegeix el valencià, que espera que el nou missatge del club serveixi perquè més seguidors acudeixin al Nou Estadi: “Si en vinguessin dotze mil cada partit, el club i l'equip ho agrairíem, ja que ens donaria un plus.” De moment, la plantilla està centrada en la visita del Tenerife, demà, un partit per al qual Moreno té les baixes dels lesionats Àlex López, Marcos i Valentín, i el dubte de Jean Luc. Aníbal ja està a punt per debutar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)