2a divisió FEF

Canviar el costum i tornar a assaborir els tres punts

2a divisió B. L'Olot visita el camp del renovat Barça B (18 h, per Esport 3) amb l'objectiu de tornar a vèncer després de cinc partits i de trencar la mala dinàmica a fora, on no guanya des del març passat

L'Olot i el Barça B s'enfronten avui al Miniestadi (a les 18 h, per Esport 3) en el partit que obre la jornada 24. Serà un duel entre dos equips amb dinàmiques oposades, i és que el Barça B (11è amb 28 punts) acumula tres victòries seguides que li han permès sortir del descens, mentre que l'Olot (14è amb 23 punts) ja fa cinc partits que no guanya i té a tocar les places perilloses de la taula classificatòria. El conjunt olotí va mostrar una bona imatge la setmana passada contra el Reus (0-0), un dels millors equips de la categoria, però està necessitat de punts (només n'ha sumat tres dels últims quinze) per no complicar-se més la vida. L'Olot també intentarà acabar d'una vegada per totes la nefasta ratxa que té a domicili, ja que no ha guanyat cap partit a camp contrari des del març del 2015, és a dir, quinze partits seguits.

Perea i molts més

Al davant l'Olot es trobarà un rival que ha viscut una transformació important en les últimes setmanes, en què ha renovat de dalt a baix l'equip, amb nou incorporacions i deu sortides. Dins d'aquesta revolució, en la qual ha prevalgut l'experiència en detriment de la gran joventut del principi, el conjunt dirigit per Gerard López ha incorporat futbolistes destacats, com ara Romera (Almeria), Chamorro (Tondela), Fali (Nàstic) Xemi (Cornellà), Moi Delgado (Vila-real B) o Alberto Perea, que s'enfrontarà per primera vegada a l'Olot després d'haver fitxat pel filial blaugrana. El manxec continua a un gran nivell i serà un dels principals perills dels blaugrana avui al Mini, un estadi en què als olotins els fa especial il·lusió jugar.

“És un partit il·lusionant per als jugadors i per al club, perquè si fa sis o set anys ens haguessin dit que l'Olot jugaria al camp del filial del Barça hauria estat un somni, i ara s'ha fet realitat”, explica l'entrenador de l'Olot, Rodri, que és conscient del canvi que ha protagonitzat el Barça B a partir dels fitxatges que ha fet: “Té el mateix plantejament i la mateixa manera de jugar que al principi del curs, però abans tenia jugadors més joves i ara té futbolistes més experimentats.”

El tècnic de Sant Feliu de Llobregat també va subratllar la importància de tornar a sumar de tres en tres a domicili. “Cada vegada que juguem a fora ho fem amb la il·lusió d'aconseguir la primera victòria a camp contrari. Hem aconseguit molts empats en partits que podríem haver guanyat i això ens ha penalitzat. Hem d'intentar canviar-ho”, conclou Rodri.

Cada vegada que juguem a domicili ho fem amb la il·lusió de sumar el primer triomf a fora
Rodri
entrenador de l'olot
El Barça B juga igual que al principi, però abans ho feia amb jugadors més joves i ara té futbolistes més experimentats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)