2a divisió FEF

L'Espanyol B ja espanta

Per la mínima. El filial periquito derrota un dels candidats a la quarta plaça i comença a mesurar-se amb les posicions de promoció d'ascens gràcies a una altra victòria de mèrit

Ni les nombroses baixes ni l'exagerada joventut –fins i tot per a un filial– serveixen perquè l'Espanyol B sigui un rival còmode. Els homes de Lluís Planagumà malbaraten els plans de molts equips gràcies al seu sorprenent ofici i la seva eficàcia. I, tot i que no té una ratxa espectacular, va guanyar el Reus, va fer patir el Barça B i ahir es va desfer del Sabadell a la Nova Creu Alta, una fita a l'abast de pocs. Els arlequinats van topar contra l'ordre d'un Espanyol que va saber colpejar en el moment oportú. En el tram final, tot i això, els dos equips es van poder avançar. Primer ho va provar Dalmau, que va estavellar el seu xut al pal, i després els locals van tenir una doble ocasió de Bruno i Manel Martínez que va acabar a córner. Els arlequinats estan passant per un sotrac golejador evidenciat amb la gran quantitat de serveis de cantonada (19) que van executar ahir sense èxit. El filial periquito ho va aprofitar per defensar-se bé de dues ocasions de Marc Fernández i Valentín i per avançar-se prop del descans: Pibe va culminar una jugada embolicada en un contraatac que la defensa no va treure de l'àrea.
Domini visitant
El gol i la feina defensiva del filial periquito van fer que el Sabadell es precipités. Només sortir dels vestidors, fins i tot, els de Planagumà van dominar el partit a través de la possessió, però això es va acabar quan Miguel Álvarez va començar a moure la banqueta. Bruno Vinicius va estar a prop del gol en una centrada del lateral Valentín i, poc després, Forgas va malbaratar una ocasió refusada per Rubén quan Valentín demanava la pilota sol. L'Espanyol va acabar el partit prou còmode, sense gaires arribades perilloses del rival i sumant una victòria que li permet avançar el Sabadell.

ESPANYOL B 1 SABADELL 0

SABADELL: Craviotto; Agus, Viale, Alcañiz, Valentín; Adri Díaz (Adama, 76'), Yeray; Pirulo, Bruno, Marc Fernández (Eloy Gila, 64'); i Manel (Forgas, 68'). ESPANYOL B: Rubén; Carles Soria, Iago, Lluís López, Aarón; Álex Serrano, Marc Roca; Borja, Rufo (Marc Gual, 84'), Pibe (Entrena, 65'); i Dalmau (Ripoll, 74'). GOLS: 0-1 (44') Pibe. ÀRBITRE: Iglesias Villanueva. T.G.: al local Alcañiz. PÚBLIC: 2.223 espectadors a la Nova Creu Alta.

ELS VESTIDORS

Ens ha faltat tranquil·litat en les dues o tres ocasions que hem tingut en la segona part
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell
Hem interpretat molt bé el partit. Tenim interioritzats el treball i el sacrifici en la defensa
Lluís Planagumà
entrenador de l'espanyol b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)