2a divisió FEF

L'Hospitalet s'espolsa els dubtes a Montigalà

Es retroben. Els riberencs trenquen una ratxa de vuit partits sense vèncer i agafen aire respecte al descens gràcies a una gran primera mitja hora

L'Hospitalet ha posat fi a un malson que ja feia vuit jornades que durava, les que ha trigat a retrobar-se amb la victòria. L'equip de Martí Cifuentes marca distàncies respecte al descens gràcies a un triomf basat en una gran primera mitja hora en què va deixar gairebé sentenciat el partit. El Badalona, que va perdre una gran ocasió per apropar-se a la part alta i deixar enrere la zona de perill, va reaccionar però no va aconseguir el gol de l'empat. L'Hospitalet es va retrobar amb la seva millor versió i va deixar el matx molt encarrilat gràcies a dues dianes abans del primer quart d'hora. En la primera, Coro va aprofitar una errada de Tendillo per plantar-se sol davant de Morales i ajustar la pilota al pal esquerre. En la segona, altra vegada Corominas va assistir Puerto, que va marcar pel pal curt. El conjunt de Martí Cifuentes –el tècnic va ser àmpliament discutit per l'afició local en l'últim partit a casa però ratificat aquesta setmana per la directiva– encara hauria pogut fer el tercer, però Morales va intervenir en un un contra un amb Coro, el jugador en atac del partit. En el segon temps, el Badalona va reaccionar com s'esperava i el nouvingut Sekou va retallar distàncies aprofitant una errada defensiva del rival. Els escapulats van intentar reaccionar, però va ser l'Hospitalet l'equip que va disposar de les ocasions més clares. Christian Alfonso va tenir una gran oportunitat però Morales va aconseguir desviar i Gerard Oliva va estar a punt de connectar una centrada. En el tram final, els locals van cremar les naus i van tenir dues ocasions clares, una de les quals, d'Enric Pi ja en temps afegit, va sortir desviada.

L'HOSPITALET 2 BADALONA 1

BADALONA: Morales, Tendillo (Carroza, 55'), Fran Grima, Akrong, Canelada (Olmeda, 34' (Josemi Perona, 80')), Maestre, Toni Lao, Óscar Muñoz, Morgado, Enric Pi i Sekou. L'HOSPITALET: Aulestia, Sierra, Héctor, Aleix (Christian Alfonso, 37'), Savall, Prior, Cristian Gómez, Raúl Torres, Corominas, Puerto (David López, 51') i Oliva (Toledo, 75'). GOLS: 0-1 (2') Corominas. 0-2 (14') Puerto. 1-2 (53') Sekou. ÀRBITRE: Alemán Pérez. T.G.: als locals Carroza i Josemi Perona i als visitants Oliva, Christian Alfonso i Cristian Gómez.. PÚBLIC: Mig miler d'espectadors a Montigalà.

ELS VESTIDORS

El gol només de començar, en una errada defensiva nostra, ha condicionat massa
Manolo González
entrenador del badalona
Es tracta d'un camp molt complicat, i per això aquesta victòria té molt de mèrit
Martí Cifuentes
entrenador de l'hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)