2a divisió FEF

El Reus perd l'oportunitat

Amb contundència. Els roig-i-negres cauen golejats contra l'Hèrcules, un rival directe, en el pitjor partit de la temporada

El Reus va deixar escapar l'oportunitat d'escurçar distàncies amb el Vila-real B i de deixar enrere un dels equips que més amenacen en la part alta en aquesta segona volta. El conjunt roig-i-negre va caure golejat, va perdre el goal average particular amb l'Hèrcules i va disputar, segurament, el pitjor partit de la temporada. Els primers vint minuts van marcar la diferència. Un Reus imprecís i incòmode al terreny de joc es va veure superat per un Hèrcules endollat, que va colpejar per primera vegada en el minut 9, gràcies a una diana de Miñano després d'una excel·lent jugada col·lectiva. De mica en mica, els reusencs es van anar refent i, fins i tot, van arribar a dominar el joc en el tram final de la primera part. Un domini, però, que no es va concretar.
Incapaços
Després de la represa, els alacantins es van mostrar inflexibles al darrere, deixant clar que són un dels equips més fiables defensivament. Els de Natxo González no van poder crear excessiu perill a l'àrea visitant, més enllà d'alguna centrada que no va trobar rematador. Ni l'entrada d'Edgar Hernández i Fran va capgirar la situació. A les acaballes de l'enfrontament, l'Hèrcules va sentenciar amb dos contraatacs letals. Un, que acabava amb la diana de Gallar. El segon, que ho feia amb un penal (i expulsió per doble groga) d'Olmo transformat per Chechu.

HÈRCULES 3 REUS 0

REUS: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Moyano, Ángel, López Garai (Rafa García, 75'), Ramon Folch, Haro, Vítor, Óscar Rico (Fran Carbia, 68') i Fernando (Edgar Hernández, 59'). HÈRCULES: Chema, Chechu, Atienza, Rojas, Peña, Yeray, Juanma, Miñano (Connor, 86'), Javi Flores (Alvarito, 83'), Nieto (Gallar, 64') i Mainz. GOLS: 0-1 (9') Miñano. 0-2 (80') Gallar. 0-3 (85') Chechu, de penal. ÀRBITRE: Pérez Muley. T.G.: Als locals López Garai i Moyano; als visitants Miñano, Atienza i Peña. T.V.: Al local Olmo, per doble groga (85').