2a divisió FEF

El Lleida se situa tercer amb una victòria arrodonida al final

Domini local. L'equip d'Idiakez va obrir el camí amb un gol de l'Atlètic Llevant en pròpia porteria (15'), Colinas va encarrilar el triomf (60'), i Doncel (92') i Rubio (94') el van sentenciar

El Lleida es va situar tercer després de derrotar de manera clara l'Atlètic Llevant, una victòria que li va permetre recuperar-se de l'ensopegada de la setmana passada al camp de l'Hèrcules. El Lleida va ser superior al filial valencià, també després de l'apagada de llum que va mantenir el partit aturat més d'un quart d'hora en la segona meitat, amb 2-0, i que hauria pogut refredar el domini local. Els blaus van arrodonir el triomf amb dos gols en l'afegit. La primera meitat va ser especialment avorrida, amb un Atlètic Llevant ben posat al darrere i un Lleida incòmode, però els locals van tenir sort que una centrada d'Arnau va acabar amb el gol en pròpia porteria de Jilmar. Això va aplanar el camí d'un Lleida més tranquil. En la segona meitat, l'equip d'Imanol Idiakez va sortir disposat a sentenciar el duel. Després d'un parell de bones ocasions, Colinas va completar un bon contraatac amb el segon gol. Aleshores va arribar l'apagada momentània de la il·luminació, després de la qual el Lleida va continuar controlant el duel, tot i que els visitants van disposar d'una ocasió per marcar. Ja en el temps afegit, Doncel va aprofitar una indecisió defensiva per fer el tercer gol i, just després, Òscar Rubio va completar la golejada amb el quart, fruit d'una bona acció personal que va culminar amb un bon xut creuat.

LLEIDA 4 ATL. LLEVANT 0

LLEIDA: Crespo, Òscar Rubio, Ekhi (Pau Bosch, 62'), Molo, Arnau Tobella, Toño Vázquez, Albistegi, Marc Martínez, Colinas (Carlos Rodríguez, 78'), Vega i Urko Arroyo (Doncel, 90'). ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Mikel (Artabe, 67'), Jilmar, Víctor (Luca Ferrone, 72'), Jair, Ribelles, Traver, Valiente, Juan Delgado, Nanclares i Fran Núñez (Manu Viana, 61'). GOLS: 1-0 (15') Jilmar, en pròpia porteria. 2-0 (60') Colinas. 3-0 (92') Doncel. 4-0 (94') Òscar Rubio. ÀRBITRE: Álvarez Fernández. T.G.: Al local Ekhi i als visitants Jilmar, Víctor, Ribelles i Nanclares.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)