Cristian Herrera i Maffeo debuten amb el Girona

Minuts decisius. Els dos futbolistes incorporats pel Girona coincidint amb l'obertura del mercat d'hivern van sortir al terreny de joc per ajudar l'equip quan més calent estava el partit

A més de la valoració positiva del punt sumat contra el Nàstic que van fer tots els components de l'equip tècnic i de la plantilla del Girona, el matx contra els grana va deixar una altra notícia positiva en forma de doble debut. I és que el davanter Cristian Herrera i el defensa Pablo Maffeo van disposar dels primers minuts defensant la samarreta del Girona.

Quan més calent estava l'enfrontament, Pablo Machín va decidir donar entrada a l'exjugador de l'Almeria i de l'Elx. En el minut 71, primer partint des del carril esquerre –el Girona havia d'anar com fos a buscar l'empat–, Cristian Herrera va avançar en la rotació Jairo, que va estar escalfant amb el debutant durant forces minuts: “Estic content d'haver ajudat l'equip de seguida, tot i que maleeixo l'última jugada. Ha estat una ocasió ràpida, m'he col·locat entre dos jugadors i m'han desequilibrat, no he pogut rematar bé”, explicava el davanter a la conclusió del matx contra el Nàstic.

Ja amb l'1-1 el tècnic del Girona va decidir canviar a Borja per fer entrar Maffeo (80'). Herrera llavors va ocupar una posició més centrada, donant via lliure al futbolista cedit pel City al carril esquerre: “Estic molt feliç en l'apartat personal, però també estic molt orgullós del treball col·lectiu”, deia un altre dels protagonistes.