Nàstic

L'any de la maduració

Nàstic. Mossa, en el primer curs a segona A, és el futbolista grana de camp que ha disputat més minuts. Mostra un bon nivell i, a més, la seva demarcació és ara l'única sense competència

Són uns quants els futbolistes del Nàstic que aquesta temporada han debutat a segona A o, si més no, hi han jugat per primera vegada amb regularitat. És el cas de José María Angresola, Mossa, que hi va disputar un parell de partits amb el Llevant la temporada 2008/09, però que no ha estat fins a aquesta temporada que s'ha consolidat en la categoria de plata. El lateral esquerre valencià, de 27 anys, ho està fent, a més, amb bona nota, ja que és el futbolista grana de camp que ha disputat més minuts i està rendint a un bon nivell.

Només el porter Reina, que ho ha jugat tot, supera Mossa, que ha disputat 1.815 minuts i que supera en 130 el tercer classificat, Pablo Marí. El defensa del Puig només s'ha perdut tres partits en tota la temporada, i en la resta ha jugat de titular i, gairebé sempre, fins al final. Les seves absències van ser cobertes per Mousa Bandeh, que era el seu competidor al lateral esquerre fins que el mataroní va ser cedit a l'Olot en el mercat d'hivern. Així, Mossa és ara l'únic lateral esquerre de la plantilla. Per substituir-lo, si cal, Vicente Moreno pot endarrerir la posició de Ferran Giner o aprofitar la polivalència de Xavi Molina i Xisco Campos. El fet de no tenir competència directa, però, no farà que Mossa es relaxi, ja que està motivat per continuar progressant. “M'he trobat molt còmode des del principi. He anat agafant confiança i adaptant-me a la categoria. I estic disfrutant molt”, afirma l'exjugador del Llevant, que viu la segona temporada a Tarragona. Espera, a més, que l'equip també mantingui la bona línia. Admet que probablement en els últims partits el Nàstic no ha mostrat el nivell habitual, però recorda que igualment ha aconseguit una bona quantitat de punts i està convençut que ben aviat es retrobaran amb les bones sensacions. Creu que el partit de dissabte contra l'Elx, un rival directe, pot ser una bona oportunitat per foragitar dubtes, si n'hi ha.

Es parla que el joc no és l'habitual, però estem en bona ratxa. Segur que retrobem aviat les sensacions
Mossa
LATERAL ESQUERRE DEL NÀSTIC
M'he trobat molt còmode des del principi. He anat agafant confiança i adaptant-me a la categoria. I estic disfrutant molt

Sense Sergio León, “millor”

Malgrat que l'Elx va presentar un recurs, finalment el seu davanter Sergio León, màxim golejador de segona A, es perdrà el partit de dissabte contra el Nàstic. Mossa prefereix que el punta andalús no jugui el partit, tot i que avisa que l'Elx té potencial i que qualsevol futbolista que el substitueixi pot ser igual de perillós, sobretot perquè es voldrà reivindicar. Mossa espera que el Nàstic derroti l'Elx per consolidar la millor dinàmica de punts de la temporada i espera que l'afició tarragonina els faci costat: “Tenim el factor que juguem al Nou Estadi. Si estem al nivell de casa, amb el suport de l'afició, serà tot més fàcil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)