Nàstic

La fita de consolidar-se sense el factor sorpresa

Nàstic. Miguel Palanca creu que l'equip ha de fer front al fet que els rivals ja el coneixen per mantenir-se en les posicions capdavanteres

El Nàstic ha sumat 8 dels últims 12 punts en joc i continua en posicions de privilegi. Tot i això, la imatge de l'equip en els darrers dos partits, en què no ha sabut imposar la seva superioritat numèrica, fa que el conjunt grana afronti la visita de l'Elx amb ànim de revenja, després de la derrota 1-0 al Martínez Valero, però sobretot amb ganes de recuperar les bones sensacions, tal com explica el tarragoní Miguel Palanca, exjugador, precisament, de l'Elx. “És un partit fonamental contra un rival directe, volem guanyar i sobretot esperem donar una bona imatge després de no haver-ho fet en els últims dos partits, en què tot i això hem sumat”, explicava ahir l'extrem grana, que analitza el perquè de les dificultats amb què s'ha trobat darrerament el Nàstic: “La principal raó que ara ens costi més és que els rivals cada cop ens coneixen més i treballen per contrarestar els nostres punts forts, ja no hi ha el factor sorpresa amb què comptàvem [...] som conscients de les complicacions que hi haurà en la segona volta.”

Més enllà d'aquesta raó, Palanca també n'explica una altra: el grapat de canvis que ha viscut la plantilla en el mercat d'hivern. Cal un segon període d'adaptació perquè l'equip jugui amb els automatismes apresos. “Han vingut bastants jugadors nous que arriben d'equips completament diferents; no és fàcil que t'incorporis i tot vagi rodat, cal un període per acoblar-se”, conclou l'atacant.

LA FRASE

Els rivals cada cop ens coneixen més i treballen per contrarestar els nostres punts forts
Miguel Palanca
extrem del nàstic

LA DADA

8
punts
ha sumat el Nàstic en els últims quatre partits i ja n'ha aconseguit 38; els mateixos que té el seu pròxim rival, l'Elx.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)