2a divisió FEF

L'Hospi vol recuperar la força com a local per fugir de la cua

2a divisió B. Els riberencs, que reben el Sabadell, fa quatre mesos que no guanyen a casa

L'Hospitalet va trencar amb la victòria vital contra el Badalona una ratxa perillosa que l'havia dut a la cua. El conjunt de Martí Cifuentes, doncs, afronta el partit d'avui (18.30 h) amb ànims renovats i amb un objectiu molt clar: donar continuïtat a aquell resultat amb un nou triomf que li permeti agafar marge respecte a la zona de descens. Els de Martí Cifuentes, això sí, hauran de trencar una dinàmica molt negativa a casa, on fa quatre mesos que no guanyen (quatre empats i tres derrotes). Al davant, precisament, hi tindran un Sabadell que després de reviscolar ha tornat a encallar i necessita els tres punts si no es vol oblidar del tot de la part alta i passar a lluitar per evitar patiments.

Uns altres horitzons té el Reus (2n), que vol refer-se de la darrera derrota contra l'Hèrcules, i d'una setmana enrarida pels endarreriments en el cobrament de les nòmines, amb una victòria al camp de l'Atlètic Llevant (16.30 h), un conjunt que encadena cinc derrotes.

L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Gómez, Puerto, Corominas, Raúl Torres i Christian Alfonso.
Baixes:
Gerard Oliva (sanció) i Ton Alcover (lesió).
SABADELL
Alineació:
Craviotto, Pastells, Valentín, Agustín, Lucas Viale, Adri Díaz, Yeray, Marc Fernández, Bruno, Eloy Gila i Manel.
Baixes:
De Val (lesió).
REUS
Alineació:
Badia, Cassama, Dinis, Moyano, Ángel, López Garai, Ramon Folch, Colorado, Vítor, David Haro i Edgar.
Baixes:
Olmo i Vaz (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)