Territorial

Un Farners en ratxa enfonsa el Girona B

1a catalana. Els selvatans obtenen els tres punts i deixen el filial gironí en una situació molt delicada

El Farners continua en estat de gràcia i, amb la victòria d'ahir contra el Girona B, els selvatans han sumat 10 punts dels últims 12 possibles, cosa que els permet sortir del descens, en espera dels resultats d'avui. El filial gironí, en canvi, continua sense aixecar el cap i la situació és més delicada que mai. Per això, la continuïtat del tècnic Nacho Castro a la banqueta penja d'un fil. Ahir el Farners va tornar a mostrar les debilitats del Girona B i en va saber treure profit per aconseguir el triomf. Tot i que els gironins van fer un bon inici, generant ocasions i avançant-se amb un gol de Gelmà des de la frontal (14'), la resposta local va ser més contundent. En cinc minuts, Moha, en una jugada individual (20'), i Marc Vilà, després d'un embolic dins l'àrea (24'), van capgirar el resultat. L'1-2 va deixar el Girona B tocat i amb nervis, però en la segona part va aconseguir treure profit d'una errada de marcatge per igualar el marcador a través de Gelmà (55'). Tot i això, el Farners es va seguir mostrant més sòlid i en un córner Lauren va situar el 3-2 al marcador, que ja no es va moure, ja que els gironins van atacar amb massa precipitació en el tram final.

FARNERS3

FARNERS: Bartrina, Massegú, Toni Rossell, Pitu Riart, Marc Vilà, Arjona (Lauren, 60'), Riki Solà, Toumani, Moha, Àlex Font i Güell (Pau Gusó, 84'). GIRONA B: Oliveros, Genís (Mamau, 63'), Gallas, Javi, Ferri (Nahuel, 24'), Sam (Miki, 84'), Litus (Santi, 60'), Gelmà, Carbó, Soufiane i Bonaventura (Joaquín, 60'). GOLS: 0-1 (14') Gelmà. 1-1 (20') Moha. 2-1 (24') Marc Vilà. 2-2 (55') Gelmà. 3-2 (61') Lauren. ÀRBITRE: Hernández Ortiz. T.G.: als locals Nierga, Güell, Rossell, Marc Vilà, Bartrina; i als visitants Carbó, Joaquín i Gallas. T.V.: als locals Riki Solà (77') i Moha (93'), per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)