Nàstic

Una jornada per mantenir viu el somni

Nàstic. L'equip grana avança tres posicions i torna als llocs de fase d'ascens, a dos punts del segon classificat i més a prop del líder

L'equip revelació no perd pistonada. El pas de les jornades fa que la permanència sigui un objectiu molt abastable per al Nàstic, que reforça setmana rere setmana la candidatura a lluitar per l'ascens a primera divisió. L'última jornada ha tornat a ser rodona per als tarragonins, que l'afrontaven en la setena posició. Dissabte, el Nàtic va derrotar un rival directe, l'Elx (1-0), al qual ara avantatja en tres punts, i la majoria de la resta de resultats l'han ajudat. Gràcies a les ensopegades del Còrdova, el Mirandés i l'Osasuna, el conjunt de Vicente Moreno torna a la zona de fase d'ascens, en què ocupa la quarta posició, a només dos punts del segon classificat i a sis del líder, l'Alavés, que dissabte va empatar a Miranda de Ebro.

“El tòpic d'anar partit a partit ens dóna resultat, però no hem de ser cecs i hem de veure que estem en molt bona posició per somiar”, explicava després del partit de dissabte Miquel Palanca, que recorda que si en ple mes de febrer el Nàstic està on està “no és per casualitat”. Segons l'extrem tarragoní, el bon rendiment dóna a l'equip grana el dret a ser ambiciós, tot i que recorda que la primera fita continuen sent els 50 punts que asseguren la permanència. “Hem d'anar amb peus de plom. Primer hem d'assolir els 50 punts. Com més aviat hi arribem més podrem somiar. Som molt ambiciosos i volem aconseguir coses importants.” El següent partit del Nàstic és dissabte a la tarda al camp del Mallorca.

LES FRASES

El tòpic d'anar partit a partit ens dóna resultat, però no hem de ser cecs i hem de veure que estem en molt bona posició per somiar
Si ara, en ple mes de febrer, som on som no és per casualitat. Aquí ningú no regala res
Miquel Palanca
extrem del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)