Girona

“El patiment dóna valor a la victòria”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Qualsevol que estigui en el món del futbol i sàpiga com costa guanyar cada punt, sabrà el valor que donem a la victòria d'avui.” Van ser les primeres paraules a la sala de premsa de Pablo Machín, que va celebrar el quart triomf de lliga a camp contrari i el cinquè partit consecutiu sense perdre. L'equip, que s'havia mostrat molt irregular durant la primera part del campionat, comença a ser més fiable i a deixar enrere la zona perillosa. “Continuem en una bona línia sense fer res d'extraordinari que no féssim abans. No hem perdut mai per més d'un gol de diferència i mantenim la dinàmica positiva. Ara ens ho corrobora tot els resultats.”

Machín, com tota l'expedició del Girona, va donar per bo el neguit perquè va acabar amb tres punts més al sarró. “El patiment dóna valor a la victòria. Jugant força minuts amb un de menys és normal que s'hagi patit més. Abans de l'expulsió crec que estàvem bé i que hauríem pogut aprofitar algun contraatac. Amb la vermella a Lejeune, però, el panorama es va complicar. “Hem tingut moments d'incertesa amb el 4-4-1, i ho hem corregit amb l'entrada de Mas. Estàvem massa enrere i ho hem aturat una mica”, va apuntar. Machín no va ser gaire explícit sobre l'expulsió de Lejeune: “No em vull mullar. M'he girat i l'àrbitre ja anava amb la vermella. Em resulta complicat, però, pensar que hi hagi hagut agressió. Potser hi ha jugadors molt vius i ho hem de regular. Si se simula una agressió es pot pensar que ha estat molt bé per penalitzar el rival, però no m'agrada.” En qualsevol cas, a més de desitjar que la sanció no sigui gaire dura, el tècnic va assegurar que els havia fet mal: “Ens ha condicionat moltíssim, perquè teníem el partit més o menys controlat.”

L'Osca va fer un pas endavant en la segona meitat, i no va empatar perquè entre Becerra i la fortuna ho van impedir. “Al final ho hem passat malament. Jo diria que potser les millors ocasions les hem tingut nosaltres, però és innegable que ells han generat moltes arribades. Becerra ha parat quatre o cinc xuts, i normalment n'ha de parar un o cap.” Preguntat pel debut de titular de Cristian Herrera, Machín va dir que el punta els dóna “profunditat i velocitat”.

L'EXPULSIÓ

“Ens ha condicionat. Em resulta complicat pensar que hi ha hagut agressió”

MOLT ENRERE

“Amb un menys hem tingut fases d'incertesa i ells han generat força arribades”

LES DINÀMIQUES

“Mantenim la línia sense fer res d'extraordinari que no féssim abans”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)