Girona

“Els tres punts ens farien mirar amunt”

Pedro Alcalá. El central, del tot consolidat en l'equip, remarca la importància del duel contra l'Oviedo a casa

Després d'encadenar cinc jornades sense perdre, la plantilla del Girona té molt clar que el duel contra l'Oviedo pot suposar el punt d'inflexió que l'equip busca des de l'inici del campionat: “És un partit clau per poder mirar més amunt que avall. Hem de fer valer el fet de jugar a casa. Ens hi juguem fer un pas important cap a una situació que busquem durant tot el curs, que és allunyar-nos d'una vegada de la zona més perillosa. Hem de sortir molt forts des del primer minut”, explica Pedro Alcalá, que aquesta setmana tindrà un nou company en la defensa per culpa de la sanció de Lejeune: “És un jugador molt important però estic segur que qui surti ho farà tan bé com ell.”

Lideratge ascendent

Tot i començar la temporada amb dubtes i sense ser titular, el defensa murcià s'ha consolidat en l'eix de la defensa a còpia de bones actuacions. Ara encadena setze titularitats consecutives i en quinze jornades ha disputat tots els minuts: “Cada cop em trobo millor i he de continuar així”, explica Alcalá, que està en procés de recuperar el lideratge que va assolir a Llagostera: “No em considero un líder, però sempre animo els companys al terreny de joc. Jugo així sempre i ho he fet en tots els equips on he estat”.

EL PROTAGONISTA

Ens hi juguem fer un pas important cap a una situació que busquem des de l'inici, que és allunyar-nos de la zona més perillosa
Cada cop em trobo millor i he de seguir així. Al camp intento animar sempre els meus companys
Pedro Alcalá
defensa del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)