Girona

El Girona tornarà a disposar de Richy i Lekic

Recuperats. El central rebrà l'alta en les properes hores, mentre Lekic es va entrenar amb normalitat i serà un recurs més per a l'atac

La sessió que l'equip va fer ahir al matí a l'estadi de Montilivi va deixar dues bones notícies: i és que Richy i Lekic van fer tota la sessió amb la resta del grup i al mateix nivell d'intensitat que els seus companys. En el cas de Richy, el central gallec del Girona encara no ha rebut l'alta mèdica, un fet que s'hauria de produir en les properes hores. Si tot va com està previst, Pablo Machín ha de poder disposar ja del capità del Girona per a aquest cap de setmana si ho considera oportú.

Richy va ser operat el 12 de desembre passat d'una ruptura del menisc extern del genoll esquerre. La lesió es va produir a causa del desgast de l'articulació, i el futbolista va decidir fer el pas cap a la sala d'operacions quan a principi de desembre va notar més molèsties del compte en el seu genoll. En total, Richy ha estat aturat uns dos mesos, i ara, un cop rebi l'alta intentarà tornar a l'equip. El central, un fix el curs passat, va disputar els seus últims minuts amb el Girona el 29 de novembre contra el Tenerife.

Més pólvora

D'altra banda, Lekic, que es va lesionar la setmana passada a l'adductor i va ser baixa per jugar contra l'Osca, podrà tornar a estar a disposició del tècnic aquesta jornada. L'atacant serbi ha anat recuperant la normalitat en els últims dies i ahir ja va completar tota la sessió d'entrenament, igual que Javi Álamo, que també arrossegava molèsties en un genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)