Girona

Carles Mas, l'escollit per rellevar Lejeune

Pablo Machín no sol donar gaires pistes sobre els jugadors que utilitzarà, però ahir no va tenir cap problema a reconèixer que Carles Mas serà demà l'escollit per cobrir l'absència per sanció de Florian Lejeune. “Richy s'ha entrenat aquesta setmana, però no està ni de bon tros al 100%. I tinc plena confiança en Carles Mas, que quan ha hagut de jugar ha complert molt bé, com ho farà segurament”, va explicar Machín. Mas tenia tots els números de jugar. El buit que deixa Lejeune és al perfil esquerre –el del banyolí– i les altres alternatives no eren gens clares. A més de Richy, amb l'alta però encara no prou a to, Maffeo pot fer de central (dretà), però Machín el veu més a la banda. I Marcelo Djalo, inèdit en la lliga, tot just s'integrarà la setmana que ve al treball del grup després d'una absència llarga per galteres. Mas va jugar sencers dos partits seguits al gener, contra el Valladolid i l'Alcorcón, i els últims 16 a Osca, diumenge.

La sanció esperada

“Sincerament, ja pensava que seria un partit”, va dir Machín respecte a la sanció a Lejeune. “Sabia que segons la legislació podien ser entre dos i quatre partits, però el club va fer valer l'atenuant de prèvia agressió del rival, i Lejeune va donar una empenta. Gràcies al bon treball del club, decisions que no s'haurien d'haver pres amb tanta rigorositat s'han corregit”, va assegurar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)