Girona

Richy, un més

A punt. El gallec rep l'alta però li falta encara condició física i assumeix la competència dura amb Alcalá

Dimecres ja havia completat una part del partit d'entrenament contra el SC Juventus Zuric i, després de completar tota la setmana d'entrenaments, Richy Álvarez està a punt per entrar en la convocatòria del duel de demà contra l'Oviedo. El gallec deixa enrere més de dos mesos a l'ombra, des que va ser operat el 12 de desembre d'una ruptura del menisc extern del genoll esquerre. “S'ha fet força llarg. Hi va haver complicacions i al principi ho vaig passar malament, però després em vaig dedicar a treballar i vaig veure que la cosa anava avançant”, comentava ahir el defensa, que considera que ha fet “un salt força positiu” els últims dies. Ja té l'alta, però Machín va deixar clar ahir que no el veu per competir de titular i que acabarà de rumiar si el convoca, per tenir un central pur a la banqueta. “Físicament, encara em falta. És normal, després de dos mesos sense jugar ni res”, va reconèixer el capità del Girona.

Richy, de fet, ja va decidir resoldre els problemes al genoll quan havia quedat relegat a la banqueta. “Vaig considerar que l'operació era la millor solució, ja que no jugava i venia l'aturada de Nadal. Ara, el repte és intentar posar-me com més bé millor per posar-ho difícil a l'entrenador”. Tot i que Richy va començar la lliga de titular, Machín va acabar apostant per Pedro Alcalá, que s'ha consolidat a l'eix de la defensa amb un rendiment cada cop més destacat. El murcià havia jugat alguns minuts com a central dretà, però fa mesos que és el titular en la posició central, la que ha ocupat sempre amb Machín Richy, que no ho tindrà gens fàcil per fer-se un lloc a l'onze: “Es pot dir que Pedro Alcalá és la competència directa, però és normal que hi sigui i és una competència sana. I quan un jugui, l'altre ha d'ajudar i donar consells”.

EL PROTAGONISTA

Es pot dir que Pedro Alcalá és la competència directa, però és normal i bo que hi sigui
Richy Álvarez
DEFENSA DEL GIRONA
Veig molt millor l'equip, més compacte, que quan hi havia dubtes al principi. Sempre he dit que confiava en la plantilla
La recuperació ha anat bé i en pocs dies he fet un salt força positiu. Ja tinc l'alta i sóc un més, o sigui que estic molt content
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)