Nàstic

Avall que fa baixada

Nàstic. El conjunt grana, immers en plena mitjana anglesa i aspirant a ficar-se en zona d'ascens directe, visita un Mallorca totalment desinflat després de l'arribada del tècnic Fernando Vázquez

Si el futbol és alguna cosa més que dinàmiques, la taula diu que el Nàstic està fent bé les coses i el Mallorca no. Els dos equips són antagònics, perquè uns vénen de la construcció d'un sòlid projecte des de la segona B, mentre que els altres viuen encara amb les exigències que dóna haver tastat recentment la mel de la primera divisió. Per tot plegat, el Nàstic, en el partit d'avui a Son Moix (18 h), fa flaire de favorit gràcies a la molt bona ratxa (a casa i a domicili) que continua creixent durant aquesta temporada, i té la motivació de poder acabar aquesta jornada en zona d'ascens directe.

Això depèn també de l'Oviedo i del Lugo, però Vicente Moreno és conscient que l'únic que cal és regularitat per mantenir-se a la part alta de la taula. “Cada setmana diem el mateix. Però sí que és evident que aquest partit és molt important poder guanyar-lo, perquè és un rival que et dóna prestigi”, explica Vicente Moreno, que veu un nivell similar entre els dos equips: “En aquesta categoria hi ha només dues diferències: de diners i de punts –va dir el tècnic, reivindicant-se–, però és una categoria molt igualada en l'aspecte futbolístic, i la diferència la marquen els petits detalls.”

L'entrenador va donar la llista de dinou jugadors, en la qual no hi era Álex López, que ja està recuperat de la lesió que l'ha mantingut fora durant deu setmanes, ni tampoc Suzuki, que no té encara l'autorització federativa. “És un jugador d'un perfil diferent al que tenim, contrastat i amb sortida de pilota”, va dir Moreno sobre el central japonès.

Necessitats de punts

“Cada partit que ens queda és una final”, expressava, en canvi, el tècnic del Mallorca Fernando Vázquez. Els balears fa tres partits que no puntuen, i si no guanyen avui podrien caure a la zona de descens. “L'equip tindrà certa solidesa defensiva, serà un equip compacte i tornarem a les bones sensacions”, explicava el tècnic del Mallorca, que té les baixes de l'extrem Michel Pereira, encara lesionat, i Arana, en la fase inicial de la seva recuperació. “El Nàstic és un bon equip, ben dirigit, i sap ajuntar les seves línies per aprofitar els contraatacs”, va afirmar el tècnic gallec sobre el seu rival.

LES REACCIONS

Cada partit que ens queda és una ‘final'. L'equip tindrà certa solidesa defensiva, un equip compacte
Fernando Vázquez
entrenador del mallorca
És evident que aquest partit és molt important, perquè és un rival que et dóna prestigi
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Tomeu Nadal fitxa pel Mallorca

La novetat en la convocatòria del Mallorca va arribar en forma de fitxatge: el de Tomeu Nadal, l'exporter del Nàstic. Nadal va marxar del conjunt grana en el mercat d'hivern i va quedar lliure, i ahir el conjunt balear va anunciar la seva incorporació. “És un porter que ja sap quin és el seu rol”, va indicar Fernando Vázquez, que té el seu porter titular, Tim Wellenreuther, sancionat per haver insultat els àrbitres: “No faré mal al Mallorca, compto amb Tim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)