1a femenina

El Barça sap patir

1a div. femenina. Un gran gol d'Olga decideix la setmana abans de rebre el líder, l'Athletic de Bilbao

El Barça es manté a quatre punts de l'Athletic després de guanyar al camp del Llevant (0-1). La setmana vinent les de Xavi Llorens rebran les bilbaïnes a la ciutat esportiva. El Barça va patir de valent per tornar amb els tres punts, però al final el gol d'Olga García, exjugadora del Llevant, abans del quart d'hora de la primera meitat va ser suficient. La davantera blaugrana va engaltar un gran xut des de la frontal que va superar Tudela. El Barça va tenir la possessió però els atacs locals eren del tot perillosos, sempre aturats per Paños. En la segona el Llevant es va abocar a l'atac, malgrat que Torrejón, amb una rematada de cap, i Jenni, amb un xut al travesser, van poder fer el segon.

LLEVANT0
BARÇA1

LLEVANT: Tudela, Oprea, Gutiérrez, Guerrero, López, Charlyn, Corral, Nerea Pérez (Andrea Esteban, 46'), Casado (Lucía, 78'), Merino (Sheila, 67'), Adriana Martín (Angela, 85') i Carol Marín. BARÇA: Paños, Marta Torrejón, Ane Bergara, Ruth, Leire, Marta Unzué, Miriam, Melanie (Patricia, 73'), Olga García (Bárbara, 58'), Jeni Hermoso (Gemma, 91') i Alexia (Mariona, 58'). GOLS: 0-1 (14') Olga García. ÀRBITRE: Morales Yuste.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)