Girona

“Hem tingut arguments tot i el cop del 0-1”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El segon empat seguit del Girona a Montilivi va deixar una barreja de sensacions en el seu entrenador: “Em quedo amb el fet que tenim un punt més en la classificació, molt patit, com ho són tots. I molt merescut, amb bon regust per haver començat perdent, tot i que un gran equip com l'Oviedo tampoc ens havia generat gaires ensurts. És difícil que la gent estigui contenta amb un punt a casa, però segurament quan veiem altres coses els farem veure que han fet un gran esforç i que cada punt és important”. L'empat allarga a sis la sèrie de jornades sense perdre del Girona. “Cada punt és molt important, i es demostra que som un equip competitiu, però el fet de no perdre ens servirà per mantenir la categoria i prou. Prefereixo perdre algun partit i guanyar-ne molts”, va assegurar Pablo Machín.

El tècnic va veure un Girona superior en la primera meitat. “Des de la primera ocasió de Mata, els primers 40 minuts han estat nostres. En els últims cinc abans del descans, ells sí que ens han sorprès, sobretot amb Aguirre. I la segona part ha estat més equilibrada”, va admetre Machín. El 0-1 va complicar les coses als locals. “Costa, sobretot després d'haver estat dominador, i contra un equip que sap competir i que amb poca cosa et marca. El mèrit és que hem estat capaços de continuar tenint arguments malgrat el cop del 0-1.” El de Gomara, que va apuntar que el terreny estava un pèl irregular –“ens costava fer circular la pilota”–, va elogiar el conjunt asturià: “És un dels millors que ha passat per aquí. I amb el 0-1, ha volgut parar el partit per impedir-nos jugar amb molt de ritme.” Va arribar el golàs d'Alcalá –“sense Lejeune, ja havíem parlat que seria l'encarregat de les faltes llunyanes”– i uns últims minuts “de bogeria”. “Nosaltres, per excés de valentia, i ells, amb molt d'ofici. Qualsevol hauria pogut guanyar, i ha estat just.”

El Girona té el pròxim partit al camp del Llagostera, i Machín va fer una primera declaració d'intencions: “Per nosaltres, és un partit més. Però sé que per als gironins pot ser un partit una mica més especial, i els garanteixo que sempre competim al màxim i que si fa falta ho farem una mica més. Per no decebre'ls, ens hi deixarem l'ànima. Que l'eficàcia sigui determinant, però que mai cap equip corri més que nosaltres.”

DOBLE LECTURA

“Cada punt és important, però prefereixo perdre algun partit i guanyar-ne molts”

L'OVIEDO

“És un dels millors que ha passat per aquí i ha volgut parar el joc i evitar el nostre ritme”

EL DERBI A LA VISTA

“Competim sempre al màxim i si fa falta ho farem una mica més. Hi deixarem l'ànima”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)