Girona

Minuts de rodatge i càrrega

Amb victòria. El Girona supera el Qingdao Huanghai xinès (3-1) en un partit d'entrenament a Tordera, sense cap dels titulars contra l'Oviedo

El Girona va aprofitar la primera sessió posterior al matx contra l'Oviedo per fer un partit d'entrenament a les instal·lacions TopTen, entre Tordera i Blanes, que va servir de rodatge i càrrega als jugadors amb menys protagonisme. Amb una plantilla tan llarga, a Pablo Machín no li va fer ni falta citar cap jugador del filial ni del juvenil. L'equip gironí va superar el Qingdao Huanghai, de la segona divisió xinesa, que fa una estada de pretemporada a Catalunya (3-1). El conjunt xinès, entrenat per Jordi Vinyals, havia caigut golejat dimecres passat pel Sabadell (5-1) i divendres juga contra l'Espanyol B.

El Girona va jugar amb Germán; Maffeo, Richy, Lejeune; Javi Álamo (Pol Llonch, 46'), Rubén Alcaraz, Eloi (Nwakali, 46'), Coris; Felipe; Lekic i Jairo. Els jugadors que havien estat titulars contra l'Oviedo van fer treball de recuperació, juntament amb Marcelo Djalo, ja reintegrat a l'activitat de l'equip un cop superades les galteres, però encara sense estar a un to adequat. Dels que havien sortit des de la banqueta diumenge, Eloi i Álamo van jugar la primera part, i Lekic, el partit sencer.

El partit va tenir poc ritme. Machín va començar plantejant l'esquema habitual amb tres centrals, que va mantenir durant tota la primera meitat, però en la segona va preferir provar el 4-4-2, amb Maffeo –havia fet de central– al lateral dret i Pol Llonch, a l'esquerre. Coris i Felipe van ocupar les bandes, i Rubén Alcaraz i Nwakali, el mig del camp. Al davant, van completar tot el partit Dejan Lekic i Jairo Morillas. Ni l'un ni l'altre van estar gaire inspirats, però el serbi va marcar el 2-1 de penal (23') i el jugador cedit per l'Espanyol va fer una molt bona rematada en el 3-1 (70'), l'únic gol de tota la segona meitat. Molt abans, el conjunt xinès s'havia fet l'1-0 (13'), en una falta d'entesa greu entre un defensa i el porter, i havia aconseguit l'1-1 en una molt bona combinació (19'). Una de les notes positives va ser el fet que Richy Álvarez, l'endemà de la seva primera convocatòria de lliga un cop superada la lesió, va jugar el partit sencer. Richy és un dels candidats a ocupar el buit d'Alcalá a Palamós.

Per part del Quingdao Huanghai, va destacar la presència del brasiler Yuri de Souza, que havia competit a segona A fins al mercat d'hivern, amb la Ponferradina. El davanter va mostrar activitat i per moments un punt excessiu de tensió. Al darrere manava l'exjugador del Sabadell Martí Crespí, en un equip carregat de jugadors xinesos i també amb el serbi Djorde Rakic. Des de la banda, cada crit de Vinyals –s'ha envoltat d'un cos tècnic de confiança en l'experiència a la Xina– era traduït i reproduït per un intèrpret.

ELS GOLS

L'1-0 va ser en pròpia porta, Lekic va fer el 2-1 de penal i Jairo, una bona rematada

LA PROVA

El central Richy va completar tot el partit i Machín va provar el 4-4-2 en la segona part

EL RIVAL

El brasiler Yuri de Souza va ser el referent de l'equip entrenat per Jordi Vinyals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)