Nàstic

JOSÉ NARANJO

EXTREM DEL NÀSTIC

“La confiança que m'han brindat és la clau dels gols”

Naranjo, que encadena quatre jornades marcant, remarca el factor anímic i el creixement personal per explicar el seu bon moment

“Amb il·lusió i feina és ben factible fer «play-off»”

El Nàstic encadena sis jornades sense perdre (12 punts de 18) i s'ha consolidat a la zona de play-off gràcies a aquests números. Un dels secrets del bon moment de resultats dels grana és el rendiment ofensiu de José Naranjo (Rociana del Condado, Huelva, 28-7-1994), que encadena quatre jornades marcant i és el Pichichi del equip amb set gols. L'extrem andalús analitza el bon moment de forma i, tot i la prudència, confia en la capacitat del bloc per acabar el curs pugnant per pujar.

Ahir van tornar a la feina després de l'empat a Mallorca (2-2). Es va desaprofitar un 0-2 a favor. Quines sensacions hi ha al vestidor?
Doncs valorem molt el punt sumat fora de casa. Vam fer una primera part bastant bona, i en la segona ens va condicionar una mica l'arbitratge, però això no ho podem controlar nosaltres. El que hem de fer és centrar-nos a continuar treballant per fer bo aquest empat la jornada que ve contra el Valladolid.
L'equip va mostrar una gran imatge en el primer temps i després va recular. Què va passar?
Més que recular és que ens enfrontàvem amb un rival que s'estava jugant moltes coses i, davant una afició que el xiulava, va pressionar. Després, la decisió de l'àrbitre de no xiular un penal a favor nostre quan anàvem 0-2, fet que ens hauria pogut permetre sentenciar, ho va condicionar tot.
Aquest patró s'ha repetit en els darrers partits. El fet que ja els coneguin els obliga a canviar de registre?
Sí, al principi de lliga érem més imprevisibles i els rivals no coneixien la nostra identitat. Amb el pas de les jornades et van estudiant i al final has de tenir altres recursos...
En tot cas, suposo que la imatge mostrada en la primera part marca la línia a seguir, oi?
Sí, en aquells primers 45 minuts es va veure l'equip molt natural, vam jugar bastant bé i no ens van generar perill. A més, vam portar el pes del partit.
Parli'm de vostè, que encadena quatre jornades marcant i està com una moto. Viu el millor moment de la seva carrera?
Doncs, fent retrospectiva, diria que sí. Estic molt content amb la dinàmica que he agafat i ara em centraré a mantenir el ritme de treball, que és bàsic, perquè tot continuï així. Només vull continuar contribuint als bons resultats de l'equip.
Què s'ha trobat a Tarragona per rendir així?
Sobretot la confiança de tothom. Noto el suport dels companys, del mister i de tot el cos tècnic. M'han donat una confiança que, sumada a la feina diària i a la millora en el meu joc, m'han permès rendir així.
Té alguns socis de luxe al camp. Penso, per exemple, en Emana. Ha jugat mai amb companys amb aquest nivell i bagatge?
A la plantilla del Nàstic hi ha molta qualitat i també experiència, i això és molt important. A Emana ja el coneixem tots i aporta moltíssim a l'equip. Tenir-lo com a company suposa un gran plus.
Ara ja farà dos anys que és fora de casa. Com ho viu, suposo que aquest temps serveix per madurar, i això també és important.
La maduresa te la dóna el temps, però sortir de casa et fa viure situacions noves, que no tens a la teva zona de confort, que fan que creixis en l'aspecte personal. Estic vivint un bon moment i espero que no canviï.
Ja acumula set gols. En l'aspecte individual, quins horitzons es marca aquesta temporada?
Em proposo treballar encara més, ja que tinc una il·lusió grandíssima per continuar en aquesta línia. Això sí, no em poso cap xifra de gols com a objectiu, penso tan sols a mirar de marcar en el pròxim partit. Al final de temporada ja faré retrospectiva i veuré fins on he estat capaç d'arribar.
En l'aspecte col·lectiu toca ser ambiciosos, oi?
El missatge sempre ha estat anar pas a pas, amb esforç i humilitat. Tenim un coixí important de punts, volem assolir els 50 al més aviat possible i, després, segur que mirem més cap amunt.
Mulli's una mica. On veu el Nàstic en la jornada 42?
La lliga és molt llarga i, a sobre, ara està tot molt igualat. De totes maneres, crec que amb il·lusió i l'esforç que estem fent podem estar lluitant en el play-off que tant desitgem o, qui ho sap, potser al final pugem directament. Seria un somni, però hem d'anar a pams i la clau ara mateix és guanyar diumenge que ve el Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)