2a divisió FEF

El municipal tindrà la clau

2a divisió B. L'Olot rebrà tots els seus rivals més directes al seu camp. Els enfrontaments, els cinc darrers del curs a casa, marcaran les possibilitats de permanència del club en la categoria

L'Olot ha d'empassar saliva, agafar forces d'on sigui i aixecar-se del terra, o més ben dit, de la part baixa de la taula. Per fer-ho, els jugadors de Santi Castillejo necessitaran l'ajuda de l'afició, una premissa clara per a qualsevol equip de la categoria, però essencial per als de la Garrotxa, que rebran al municipal la visita dels últims sis classificats en el tram final de lliga. Els olotins saben que les aspiracions de salvació es mantindran si aconsegueixen tots, o gairebé tots, els punts a casa.

L'Olot no perd a casa des del 20 de setembre, contra el Barça B (0-1), però en els últims partits la trajectòria com a local ha quedat frenada amb quatre empats consecutius –contra l'Hèrcules (0-0), el Vila-real B (1-1), el Reus (0-0) i el Badalona (1-1)–. Els garrotxins no tenen marge d'error contra els rivals que lluitaran amb ells per no perdre la categoria, i és que la força del municipal tindrà la clau per lligar o no la permanència: “Volem fer partícips els aficionats del projecte de l'Olot, els necessitem i donem suport a qualsevol iniciativa que neixi dels nostres aficionats”, va dir el president del club, Joan Agustí, conscient del paper que tindrà la força del públic al municipal.

Una vegada superat el tourmalet del calendari, l'Olot afronta, això sí, amb molta necessitat, una part més plàcida del campionat que, juntament amb l'efecte revulsiu que ha de tenir l'arribada de Castillejo a la banqueta, hauria de permetre als garrotxins tenir molts números de salvar-se: “Els rivals directes visiten el municipal, però primer hem de pensar en nosaltres i guanyar l'Atlètic Balears. Que això sigui un punt d'inflexió i afrontem així amb il·lusió i convenciment la resta de partits”, va dir el director esportiu, Àlex Terma.

OLOT-Atlètic Balears
j.27
Actualment 8è amb 39 punts
OLOT-Huracán
1-0
Eliminat de la competició
OLOT-Olímpic
j.31
16è amb 26 punts
OLOT-la Pobla de Maf.
j.33
15è amb 26 punts
OLOT-l'Hospitalet
j.35
14è amb 28 punts
OLOT-Llosetí
j.36
19è amb 24 punts
OLOT-Llevant B
j.38
18è amb 24 punts
L'Olot ha de sumar tots els punts a casa contra els rivals més directes i puntuar a fora

Crida dels jugadors i ‘fan zone' contra l'Atlètic Balears

Des de fa dies, els aficionats de l'Olot han engegat una campanya a través de les xarxes socials amb l'objectiu de mobilitzar com més gent millor per al pròxim partit que el conjunt olotí disputarà al municipal, diumenge que ve, a les 12 h, contra l'Atlètic Balears. El compte de Twitter @viscaueo1921, creat per a l'ocasió excepcional que viu el club, i l'etiqueta #josocdelolot van generar un moviment positiu per la xarxa que va acabar amb la decisió dels responsables d'organitzar una ‘fan zone' amb esmorzar inclòs a la plaça Catalunya d'Olot (a les 10 h). Des d'allà, en forma de rua, tambors i crits d'animació, els aficionats enfilaran cap al municipal per continuar la festa dins l'estadi i empènyer els jugadors cap al triomf. Entre el flux d'escrits que es van fer per les diferents xarxes socials va cridar l'atenció el de diversos jugadors de la primera plantilla –Vallho, Luismi, Marcel i Diego Sánchez, entre d'altres–, que es van sumar a la iniciativa engegada pel grup anònim. Després d'uns partits apagada, segurament a conseqüència de la trajectòria de l'equip, l'afició de l'Olot sembla que torna a engegar motors quan més necessària serà. I és que ells també tenen la clau de la salvació de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)