2a divisió A

Rendiment immediat sense gol

Cristian Herrera (Girona) i Natalio (Llagostera) han tingut de seguida protagonisme en els seus nous equips però els falta rematar la feina i veure porteria

Tots dos davanters jugaran el seu primer derbi gironí, un duel que afronten amb il·lusió i optimisme

El Girona i el Llagostera es tornaran a veure les cares aquest dissabte (a les 18 h a Palamós) en el segon derbi gironí de la temporada. Serà un partit amb molt en joc en el qual tots dos equips intentaran avançar cap als seus objectius, el Girona per acostar-se a la zona alta de la taula i el Llagostera per retallar distància respecte de la permanència. Els dos representants gironins de segona A van realitzar una més que irregular primera meitat de lliga, fet que va provocar que es reforcessin en l'últim mercat d'hivern, sobretot en la davantera. En aquest tram un dels jugadors per qui van lluitar tots dos equips de la província va ser Cristian Herrera, un davanter que fins aleshores havia estat pràcticament inèdit en l'Almeria però que havia despertat l'interès de diferents equips de la categoria. Finalment Herrera es va decantar pel Girona, una elecció que el canari considera del tot encertada. “El Llagostera em va trucar i va mostrar molt d'interès per mi, i això fa que els estigui agraït, però tenia clar que volia venir al Girona. M'hi sento bé, el mister confia en mi i els companys m'han fet l'arribada molt fàcil, i això al camp es nota”, explica Herrera, que no ha tardat a tenir un protagonisme destacat en l'equip de Pablo Machín (183 minuts en els últims tres partits, els dos últims jugant de titular), que també va apuntalar l'atac amb el serbi Dejan Lekic.

En el cas del Llagostera es van fitxar quatre jugadors ofensius en el mercat d'hivern (José Carlos, Edu Oriol, Natalio i Fofo) per intentar suplir la falta de gol. De tots ells, només Natalio Lorenzo s'ha consolidat en l'atac llagosterenc (353 minuts en quatre partits, tots jugant d'entrada). “Estic content d'haver fitxat pel Llagostera, no m'ho vaig pensar quan m'ho van plantejar. El Numància no volia que marxés, però al final m'ho van respectar”, explica el valencià.

Dos casos gairebé calcats

La irrupció de Natalio i Herrera en el Llagostera i el Girona, respectivament, tenen moltes similituds. Tots dos s'han fet un lloc en l'onze i han ofert un bon rendiment, però també comparteixen l'handicap de no haver celebrat encara cap gol amb el seu equip tot i haver tingut ocasions immillorables per marcar. Tot i així, els dos jugadors estan convençuts que s'estrenaran en els pròxims partits. “Estic feliç perquè jugo i ara l'únic que vull és que la pilota entri”, diu Herrera; “Només em falta el gol, que estic segur que arribarà”, comenta Natalio.

Els dos davanters també tenen en comú que dissabte jugaran el seu primer derbi gironí, un partit que no els deixa indiferent. “Hem de preparar el derbi com un partit més, però tenim la màxima il·lusió i moltes ganes de guanyar”, continua Herrera, de 24 anys. “Un derbi sempre és bonic de jugar, hi ha molt d'ambient. Serà complicat, però esperem ser nosaltres els vencedors”, conclou Natalio, que en els últims tres partits ha format l'atac llagosterenc amb Juanjo, Imaz i Querol. Els dos últims, tot i no ser davanters purs, són els pitxitxis de l'equip, amb quatre gols cadascun.


183

minuts

en 3 partits,

0 golsl


353

minuts

en 4 partits,

0 gols

ELS PROTAGONISTES

Tant Natalio com Herrera han errat ocasions immillorables per marcar

FALTA PUNTERIA

Tinc la confiança del ‘mister' i estic content d'ajudar l'equip. Estic feliç perquè jugo i ara l'únic que vull és que la pilota entri

MERCAT D'HIVERN

Estic content d'haver fitxat pel Llagostera. Cada dia hi estic més a gust i només em falta el gol, que estic segur que arribarà
Hem de preparar el derbi com un partit més, però tenim la màxima il·lusió i moltes ganes de guanyar
Cristian Herrera
DAVANTER DEL GIRONA
Un derbi sempre és bonic de jugar, hi ha molt d'ambient. Serà complicat, però esperem ser nosaltres els vencedors
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera
Cristian Herrera, gairebé inèdit en l'Almeria, va preferir el Girona al Llagostera

Rubén Sobrino

4 partits (283')

1 gol

Una lesió mal diagnosticada l'està portant pel camí de l'amargura. Jugant coix va ensenyar molt bones maneres.

Juanjo

21 partits (1.578')

3 gols

Un fix, tot i que el seu rendiment ha anat de més a menys. Treballador i un especialista a baixar pilotes, li falta velocitat i gol.

Benja

23 partits (1.215')

2 gols

Va començar marcant dos gols en la lliga i dos en la copa, però ja acumula 17 jornades sense veure porteria.

Chumbi

13 partits (653')

0 gols

Les lesions no li han deixar tenir continuïtat, però quan ha jugat s'ha mostrat molt desafortunat i encara no s'ha estrenat.

Jaime Mata

24 partits (1.839')

6 gols

Una capacitat de lluita il·limitada i mitja dotzena de gols. Indiscutible per a Machín, el madrileny és ara una peça clau.

Jairo Morillas

20 partits (1.143')

6 gols

El jugador més efectiu amb minuts jugats i gols marcats. Poca incidència en el joc, però aparicions letals a dins l'àrea.

Joel Arimany

1 partits (4')

0 gols

Presència testimonial del jove del planter en els últims minuts contra el Saragossa. Més futur que no pas present immediat.

Dejan Lekic

5 partits (185')

1 gol

Arribat al gener, el serbi està cridat a ser un jugador important. Ja ha vist porteria, però ara necessita continuïtat.

Juanto

10 partits (523')

3 gols

Va brillar en una breu etapa (3 gols en 4 partits), però la seva participació es va diluir i ara juga en l'Os Belenenses portuguès.

Mosquito

3 partits (114')

0 gols

L'experiment brasiler no va funcionar, i tant Mosquito com Giva van abandonar el club llagosterenc en el mercat d'hivern.

Fofo

3 partits (73')

0 gols

L'últim fitxatge del mercat d'hivern ha jugat tres estones en els últims partits, sense poder aportar gaire res.

Felipe Sanchón

19 partits (1.254')

0 gols

Va començar com a titular, però el gol li ha girat absolutament l'esquena i l'ha acabat esborrant de l'equip i també de les actes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)