2a divisió FEF

Impagaments també al Lleida

2a divisió B. La plantilla va denunciar ahir que fa diversos mesos que no cobra –la quantitat varia depenent del jugador–, però el club s'ha compromès a pagar i els futbolistes hi confien

Els problemes de pagament en els equips de la part alta de segona B no es limiten al Reus. Un altre dels conjunts que lluiten pel play-off, el Lleida Esportiu, també deu nòmines als jugadors. Així ho van explicar ahir els capitans Raúl Fuster i Molo, que no van voler concretar el nombre de mesos pendents, ja que varia depenent del contracte de cada jugador. Tot i la inquietud, i el fet que “hi hagi gent que ho ha passat realment malament a la plantilla”, tal com va relatar Fuster, l'equip confia en la paraula de la directiva, que espera solucionar els problemes de tresoreria pròximament: “El club s'ha compromès a pagar una mensualitat aquesta setmana i després solucionar els casos individuals. Confio que sigui així, ja que fins ara no ens han fallat.” De fet, si fins ara no ha transcendit la situació és perquè tant la plantilla com el cos tècnic tenen fe en la paraula de l'entitat. En aquest context complicat, Molo posa en relleu el caràcter de l'equip: “En dotze anys de carrera no he vist un grup tan compromès com aquest. Ens hem portat com una família i ens hem ajudat mútuament en els casos en què els impagaments han afectat més. S'ha de donar valor a tot això.”

Subvenció de la RFEF

Una de les raons per a l'optimisme és el fet que la RFEF avançarà a aquest mes la subvenció i les primes de copa als clubs de segona B, després que la FCF ho hagi demanat a Villar. Així, els blaus rebran 84.500 euros que aniran molt bé al club. La resta de catalans que no són filials cobraran 37.500 euros, tret dels que van jugar la copa: el Reus (114.500 euros) i el Sabadell (48.500 euros).

LES REACCIONS

Hi ha gent que ho ha passat realment malament, però confiem en la paraula del club
Raúl Fuster
CAPITÀ DEL LLEIDA
Ens hem portat com una família i ens hem ajudat en els casos en què els impagaments han afectat més
Manuel J. Casas, ‘Molo'
segon capità del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)