Nàstic

“És el duel més exigent que tindrem a casa”

Nàstic. Vicente Moreno avisa del potencial d'un Valladolid a l'alça, un dels equips més “complets” i que només ha rebut dos gols en sis partits

El Nàstic rep demà el Valladolid en un dels molts partits contra candidats a lluitar per les primeres posicions que li queden al Nou Estadi. De fet, el tècnic, Vicente Moreno, assegurava ahir que és el partit “més exigent” dels que esperen als grana, que rebran la visita de la majoria dels equips de la zona alta: “És el que més passades fa, però també se sent còmode sense la pilota i té molta velocitat. És un equip molt complet.” Moreno diu que, amb Miguel Ángel Portugal, el Valladolid, que només ha rebut un gol en els últims sis partits, és diferent del de la primera volta: “Ara és l'equip que s'espera pel nom que té.”

La porteria i Emana

Vicente Moreno, que no podrà disposar dels sancionats Reina i Marí, ni dels lesionats Àlex López i Gerard Valentín –en la recta final de les seves recuperacions– ni del japonès Suzuki, que encara no té els papers en regla, manté la incògnita de qui substituirà Reina a la porteria, Varo o Ondoa, amb més números per al primer. D'altra banda, es manté el dubte d'Emana, que va rebre un cop a Mallorca, tot i que Moreno considera que el més normal és que pugui jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)