2a divisió A

Això ja és seriós

Nàstic. De ple en la lluita per l'ascens, els tarragonins reben el Valladolid, un dels grans de la categoria i en dinàmica positiva, en un tram decisiu ple de duels atractius al Nou Estadi

Amb 42 punts, té poc sentit per al Nàstic mantenir el discurs de la permanència com a objectiu, de manera que ja està situat de ple en la lluita per les primeres posicions, és a dir, per l'ascens a primera. La visita al Nou Estadi, aquesta tarda, del Valladolid, un dels equips amb més nom de la categoria i que està en plena reacció per apropar-se a la zona alta, és una bona demostració que, per als tarragonins, això va de debò. Ja no es pot parlar del Nàstic com a revelació, ni del seu rendiment positiu com la inèrcia de l'ascens de la temporada passada; és, ja, una realitat, i s'ha guanyat el dret a ser comptat entre els candidats per acabar el curs entre els sis primers.

El Nàstic, al qual li esperen molts partits contra rivals directes al Nou Estadi, arriba al duel en plena dinàmica positiva. Potser ha tingut moments de joc millors, però l'exigència i la pressió creixent d'un equip que és cada cop més temut pels rivals el fan ser, sovint, més pragmàtic i menys atrevit. Vicente Moreno avisa que el duel d'avui contra el Valladolid serà competit i ple d'alternances, amb dos equips que volen tenir la pilota, però que estan còmodes sense tenir-la, amb velocitat i verticalitat quan convé. El Valladolid oblida el mal inici i, en plena cursa per apropar-se a la zona alta, fa set partits que no perd, amb pocs gols rebuts. Per fer-li front, el Nàstic no disposarà dels sancionats Marí i Reina –el seu recanvi serà, probablement, el jove Varo– i mantindrà fins a última hora el dubte d'Emana, que arrossega molèsties des del duel de Mallorca.

LA FRASE

Qui es pensi que serà un monòleg nostre s'equivoca. Serà un partit d'alternances
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)