1a femenina

Ocasió perduda

A quatre punts. El Barça mereix la victòria, però no passa de l'empat i l'Athletic té la lliga molt a prop

El Barça va desaprofitar la gran ocasió d'apropar-se a un punt de l'Athletic en no passar de l'empat a 1. Les blaugrana van ser millors i van merèixer la victòria, però uns minuts de desconnexió propiciats per un canvi tàctic de Xavi Llorens van ser clau per a l'empat bilbaí. El Barça va començar bé, i Alexia va tenir la primera només començar. En la segona ocasió va arribar el gol. Passada llarga de Melanie que Miriam, arribant des de darrere, va convertir en gol. D'aquí al final de la primera part va destacar la portera visitant. Un cop de cap de Ruth, després d'un córner i un altre d'Alexia haurien pogut ser el segon, però Ainhoa Tirapu va estar providencial. En la segona part, el Barça va començar amb força i en menys de dos minuts Marta Torrejón i Jenni van fer intervenir Tirapu. Però Xavi Llorens va fer un canvi tàctic passant a defensa de cinc i amb marcatges un contra un al mig del camp que l'Athletic va saber aprofitar. Primer Ibarra va topar amb Paños i després Melanie no va estar afortunada en un rebuig i es va introduir la pilota a la porteria.

BARÇA1
ATHLETIC1

BARÇA: Paños, Marta Torrejón, Ane, Ruth, Leire, Marta Unzué (Gemma, 74'), Miriam, Melanie (Mariona, 66'), Alexia, Jenni i Olga (Bárbara, 66'). ATHLETIC BILBAO: Ainhoa Tirapu, Ainhoa Vicente (Jone Ibañez, 87'), Irene, Lizaso, Iraia, Yulema (Maddi, 90'), Eunate, Garazi, Eli Ibarra (Leia, 76'), Gimbert i Maite Oroz. GOLS: 1-0 (23') Miriam. 1-1 (53') Melanie, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Ávalos Martos. T.G.: a la local Bárbara i a les visitants Ainhoa Vicente i Garazi. T.V.: a la visitant Lisazo, per doble amonestació (83'). També va expulsar l'entrenador de l'Athletic Joseba aguirre. PÚBLIC: 2.413 espectadors al Miniestadi.