Nàstic

La promesa progressa

Nàstic. Sergio Tejera viu la temporada en què ha disputat més partits i té un paper important en la creació del joc dels tarragonins, incrementat després de la marxa de David Rocha

Sergio Tejera està vivint a Tarragona la temporada que feia temps que esperava. Des que amb setze anys, quan era al Chelsea, va ser considerat un dels 50 futbolistes amb més futur per la revista World Soccer, el barceloní no havia tingut prou continuïtat per demostrar que la promesa podia convertir-se en realitat, ni al Mallorca ni a l'Espanyol ni a l'Alavés. Finalment, al Nàstic, Tejera té els minuts i el protagonisme que volia. Amb 25 anys viu la millor temporada de la seva carrera, sobretot pel que fa a les estadístiques, ja que ha disputat 21 partits de lliga, una xifra que no havia aconseguit mai en els anteriors equips.

Sergio Tejera, a més, té un paper important en el Nàstic ja que és un dels motors del joc ofensiu dels tarragonins des de la seva posició de mig centre creatiu. El seu pes ha augmentat des de la marxa al futbol americà de la seva parella habitual en el doble pivot en la primera volta, David Rocha. Ara s'ha d'entendre amb dos dels reforços d'hivern, Aburjania i Madinda, tot i que últimament és amb el georgià amb qui més està jugant. “Amb Rocha m'hi entenia molt bé, però amb Abu hem connectat de seguida. Ha entès ràpidament la nostra manera de jugar”, afirma Tejera, content dels galons de què disposa en el joc del Nàstic i amb el futbol ofensiu que està creant l'equip grana: “Estem generant ocasions i n'estem materialitzant moltes. A més, com que al darrere ens estem mostrant forts, com sempre, la nostra dinàmica actual és molt positiva. Hem de continuar en aquesta línia.” Tejera considera que, en aquest moment del campionat, el Nàstic ja pot aspirar a lluitar per l'ascens a primera. “Durant tota la temporada hem estat a dalt i ja no és casualitat. Hem de continuar així per arribar al màxim possible”, diu el barceloní, que ha jugat en la màxima categoria amb el Mallorca (31 partits de lliga en dos anys) i l'Espanyol (12 en un curs i mig) i que voldria tornar-hi amb el Nàstic. Sergio Tejera no va acabar el partit contra el Valladolid per uns problemes físics que ja ha superat i espera ser titular diumenge a Alcorcón.

LES FRASES

Amb Rocha m'hi entenia molt bé, però amb Abu hem connectat de seguida. Ha entès ràpidament la nostra manera de jugar

EL MILLOR CURS

Tejera ha jugat 21 partits de lliga, una xifra que no havia aconseguit al Mallorca, l'Alavés i l'Espanyol
Estem generant ocasions i n'estem materialitzant moltes. A més, al darrere som forts
Sergio Tejera
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC

Malestar amb les actuacions dels àrbitres

Ja fa algunes setmanes que el Nàstic expressa el seu malestar pels arbitratges, i considera que algunes decisions dels col·legiats l'han perjudicat, com ara els penals xiulats al camp del Mallorca, on els grana van demanar una pena màxima a favor, i l'entrada sobre Jean Luc dins l'àrea contra el Valladolid que l'àrbitre no va assenyalar. “Algunes decisions dels àrbitres no ens han beneficiat, esperem que canviï i la cosa s'equilibri. De moment la balança està en contra nostre, és la realitat. Potser han estat decisions puntuals, no és que estiguin en contra nostra, simplement no hem tingut sort i ja està”, afirma Sergio Tejera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)