Girona

Felipe s'ha d'aturar

De pega. El barceloní, que enllaça quatre jornades sense ser ni convocat, té una ruptura fibril·lar al bessó i estarà entre dues i tres setmanes de baixa

Felipe Sanchón està de pega. El mitjapunta, que no ha ni entrat en la convocatòria del Girona en les quatre últimes jornades de lliga, ha fet un altre pas enrere per culpa d'una lesió. El barceloní es va fer una ruptura fibril·lar al bessó de la cama esquerra durant l'entrenament de dimarts al matí a Torremirona i haurà d'estar dues o tres setmanes de baixa. Veurà encara de més lluny, per tant, la possibilitat de recuperar protagonisme a l'equip de Pablo Machín.

Felipe va començar la temporada com a titular, alternant la posició de davanter i la de mitjapunta. Va jugar amb regularitat fins al parèntesi de Nadal, al qual va arribar amb 1.163 minuts acumulats en 17 partits diferents, i amb el maldecap de no haver pogut estrenar el compte golejador. A partir del retorn a la competició, la seva participació va baixar en picat. Felipe va jugar un minut contra el Valladolid i 45 contra l'Athletic B, substituït per Lekic en arribar al descans. Des d'aquell dia, el barceloní no ha tornat a jugar. Va ser convocat per al Numància-Girona, però ja no es va ni asseure a la banqueta contra el Nàstic, l'Osca, l'Oviedo i el Llagostera. Aquesta setmana, sense Mata, podia tenir alguna esperança, però ja no hi tindrà res a fer.

Rubén Sobrino comença a fer carrera contínua

Rubén Sobrino, que no juga des del 13 de desembre, comença a veure la llum després d'un procés de recuperació ple d'entrebancs. El davanter cedit pel Manchester City va començar ahir a fer carrera contínua, a l'estadi de Montilivi –mentre els seus companys s'entrenaven–, acompanyat pel recuperador Lluís Sala. Sobrino comença a tenir bones sensacions i, si res no es torça, la seva reintegració al grup no s'hauria de demorar gaire més. Des que l'exjugador de la Ponferradina es va aturar a causa d'un error en el pla de recuperació, va estar més d'un mes fent repòs, i després va començar a utilitzar l'AlterG Anti-Gravity Treadmill, un aparell creat per la NASA que redueix la sensació de gravetat. Tot i que ni el club ni l'entrenador, Pablo Machín, no han volgut especificar ni pronosticar terminis en les últimes setmanes, tots confien que Sobrino pugui tenir encara una participació activa amb l'equip en l'últim terç de campionat. De moment, el davanter acumula 283 minuts i un gol en quatre partits, entre novembre i desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)