La insistència té premi

D'estrena. Cristian Herrera confirma la bona entrada a Montilivi amb un partit rodó i fa el seu primer gol a 2a A

Autor de 13 gols en mitja temporada a 2a B, i de quatre en una temporada i mitja a 1a –sempre a Elx–, Cristian Herrera es va estrenar ahir com a golejador de 2a A. No ho havia aconseguit a Almeria, on en mitja lliga només va jugar 214 minuts (repartits en nou partits), però el canvi d'equip en el mercat d'hivern li ha anat de meravella. El canari, que dissabte s'enfrontarà als seus excompanys, ha encaixat molt bé en l'equip de Pablo Machín, que li ha donat molta participació. Després dels 19 minuts en l'estrena contra el Nàstic, encadena quatre partits com a titular i els tres últims sencers. I ahir es va treure de sobre el pes del gol, després d'haver perdonat ocasions en partits anteriors. “Quan he fet el gol he buscat la meva mare, que sempre m'ha fet costat. L'he dedicat a ella”, va comentar després.

Amb una bona cama esquerra, Herrera es mou bé al davant, amb molta activitat, i amb capacitat per córrer metres i ajudar més enrere. Ahir fins i tot es va atrevir a executar una falta directa. I, de fet, a més del gol –amb la col·laboració d'un defensa que la va desviar–, Cristian Herrera va assistir Kiko Olivas en l'1-0, amb una volea que buscava porteria. “Estic content pel treball que hem fet tots fins al final del partit. L'equip ha demostrat que, guanyi o perdi, ho dóna tot fins al final”, va explicar el protagonista.

El tàndem d'hivern

Herrera va formar tàndem d'atac amb Dejan Lekic, l'altre davanter que el Girona va fitxar en el mercat d'hivern: “M'hi he trobat molt bé. Lekic ens ajuda molt perquè, quan la defensa està pressionada, que es quedi la pilota és molt important. I és un rematador nat.”

EL PROTAGONISTA

Havia estat jugant bé i em faltava encert amb el gol. Avui ha arribat i estic content, però també tranquil. Ara ve un altre partit

MOLTA PARTICIPACIÓ

Lekic lluita, protegeix la pilota i allibera la defensa quan la pressionen. I defineix bé. Tenir un jugador així a dalt ens interessa
Mirar els altres no serveix de res. Hem de treballar els punts dèbils per no patir tant. Això ens permetrà ser a dalt
Cristian Herrera
3
partits sencers
encadena Herrera, que havia jugat 214 minuts a Almeria i n'acumula 363 a Girona.