Girona

Retrobament

Dues promeses a segona divisió

Tu a Almeria i jo a Girona

Els dos jugadors, que dissabte seran rivals a Almeria, van forjar una gran amistat en el Manchester City, on van arribar encara sent menors

Pozova fitxar per quatre anys amb l'Almeria, mentre que Maffeo jugarà cedit en el Girona fins al juny

Pablo Maffeo i José Ángel Pozo eren poc menys que inseparables al Manchester City. Tots dos van arribar al planter del club anglès amb 16 anys, i la coincidència d'edat i d'idioma va fer que es convertissin en els millors companys tant dins com fora del vestidor. Fa ben poc, però, que han fet les maletes per marxar del City. Pozo, per incorporar-se a principi d'aquesta temporada a l'Almeria, equip pel qual ha fitxat per quatre anys, i Maffeo, per jugar cedit en el Girona fins al mes de juny. Aquest dissabte, els dos jugadors es retrobaran, però aquest cop en condició de rivals en el partit que el Girona i l'Almeria jugaran al Jocs del Mediterrani (18 h).

La bona relació entre Maffeo (Sant Joan Despí, 7/12/1997) i Pozo (Màlaga, 15/03/1996) es va posar de manifest quan van acceptar gravar junts un anunci d'una famosa marca catalana de cacau en pols, encara com a jugadors del City. “Va ser una experiència molt bonica. Van ser dos dies de rodatge i ens ho vam passar molt bé”, explica Pozo des d'Almeria, ben a prop de la seva Màlaga natal. La complicitat que transmeten els jugadors és fruit de la seva convivència en el City, al qual van arribar sent encara menors d'edat: “Ens donàvem suport tant dins com fora del vestidor. Teníem un bon grup i la relació amb Pablo era, i és, molt bona.” Maffeo confirma la bona relació d'amistat amb el jugador de l'Almeria: “M'hi portava molt bé, ens respectem molt. A més de ser bon futbolista, és un bon company.”

Tots dos estan satisfets de les seves destinacions actuals. Maffeo va arribar a Girona en el mercat d'hivern –fa dos mesos– i és el més jove de la plantilla: “Estic molt bé, aquí. He tingut una rebuda agradable, tant dels companys de l'equip com del cos tècnic. Encara que sigui el més jove [ té 18 anys] em tracten com un company més, i n'estic encantat.” Pozo es mostra content d'haver fitxat per l'Almeria: “Tornar va ser una bona decisió. Estic molt a gust a Almeria, que, a més, és a prop de casa meva, a Màlaga. En el club m'han rebut molt bé.”

Cada un només té bones paraules per les qualitats com a jugador de l'altre: “És molt bon futbolista, ha fet dos gols i cada cop juga més minuts. Estic content que li vagi bé”, diu Maffeo, mentre que Pozo assegura del seu amic: “És un jugador fort, força ràpid i molt bo defensivament. Sap col·locar-se bé.” Dissabte, però, la companyonia quedarà de banda i la rivalitat serà protagonista. Després de saludar-se i d'interessar-se per la carrera de cadascú, els dos jugadors es concentraran amb els seus equip per disputar la 29a jornada de lliga. Sobre la gespa només val la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)