Girona

Esperant Pere Pons

Paciència. El migcampista trigarà unes setmanes a tornar a l'equip, que desitja veure'l ben aviat competint

“Tot ha anat molt bé, ha estat molt ràpid i em trobo bé. M'he de quedar a l'hospital per recuperar-me com més aviat millor, però ja tinc ganes de tornar a Montilivi a donar guerra.” Pere Pons transmetia el missatge des d'una habitació de l'hospital universitari Sagrat Cor de Barcelona, on s'haurà d'estar ingressat fins dilluns perquè se sotmet a pressoteràpia criogènica –una tècnica de gel– per rebaixar la inflamació que li va provocar un cop a la cuixa esquerra, durant el partit contra el Mirandés, que se li va complicar més del compte. El jugador de Sant Martí Vell, a qui dimarts van practicar un drenatge per extreure la sang de l'edema que tenia entre els músculs recte anterior i vast intermedi, trigarà unes setmanes a reintegrar-se a l'equip, que l'espera amb els braços oberts, conscient del rol capital que té el migcampista a l'esquema de Pablo Machín. “Des que he arribat a segona A, he jugat amb ell. I és un jugador específic, amb un perfil concret que no el tenim similar”, reconeix Àlex Granell, que espera veure el seu company al mig del camp competint ben aviat. “Són jugadors importants, però també he de dir que tenim una plantilla exageradament completa i competitiva, amb infinitat de jugadors preparats”, assegura Granell.

Eloi, tampoc

Eloi Amagat hauria estat una de les alternatives a cobrir el buit de Pere Pons, com ja va fer al camp del Numància. Però l'exjugador del Llagostera tampoc podrà jugar, perquè les molèsties al turmell dret arran d'un cop en el partit de dissabte li han impedit participar en els entrenaments. Ahir ni tan sols era a Vilablareix, on l'equip va fer una sessió distesa i poc exigent. Sense Eloi, Rubén Alcaraz queda com a candidat gairebé únic a rellevar Pere Pons. L'alternativa seria Pol Llonch o, fins i tot, avançar un dels centrals. De fet, Machín va situar Florian Lejeune davant d'Alcalá, Richy i Kiko Olivas en una fase molt breu de l'entrenament de dimecres. Qui tampoc estarà a punt és Chidiebere Nwakali, que té una bursitis al colze dret i encara no s'entrena.

EL PROTAGONISTA

“Tot ha anat molt ràpid i em trobo bé. Tinc ganes de tornar a Montilivi a donar guerra”

REACCIONS

Rubén Alcaraz ha demostrat ser solvent per jugar a 2a A. Són oportunitats, si li toquen, bones d'aprofitar
Àlex Granell

MÉS BAIXES AL MIG

Eloi Amagat està descartat per jugar demà, i Nwakali tampoc podrà debutar
En Pere és un jugador específic i no tenim un perfil similar. Ens haurem de readaptar per cobrir amb garanties la seva funció
Com a company seu, és clar que trobo a faltar Pere Pons i Eloi. Però la plantilla és exageradament completa i competitiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)