Girona

No s'arriba al sostre

Ratxa tallada. El Girona, que si hagués puntuat hauria pogut igualar contra el líder la sèrie més llarga de partits sense perdre, torna a perdre per la mínima

Les deu jornades seguides amb la condició d'invicte que el Girona va aconseguir en tres temporades diferents (2010/11, 2011/12 i 2014/15) difícilment es reproduiran aquest curs. L'equip s'hi ha quedat molt a prop, i amb tan sols una mica d'encert en el partit d'ahir a Almeria hauria afrontat diumenge la visita del Leganés, líder, amb la possibilitat d'igualar el sostre. Però la sort li va girar l'esquena, i la sèrie de jornades sense perdre es va quedar en vuit. Després de cinc victòries i tres empats, els gironins van tornar a acabar amb el mal gust d'una derrota, sensació que no experimentaven des de la visita a Alcorcón (1-0), en el segon partit del 2016 i el penúltim de la primera volta.

La sèrie (18 punts de 24) era molt bona, però el dèficit de punts dels primers mesos de competició obliga el Girona a mantenir un ritme molt alt si vol continuar a prop dels millors. L'equip va tancar la jornada anterior en el novè lloc, a tres punts de la zona de play-off d'ascens. Amb la derrota a Almeria, va caure a l'onzè lloc provisional, i va veure incrementada en un punt la diferència respecte al sisè classificat. La distància, però, amenaça de tornar a quedar fixada en els sis punts –com fa quinze dies– si el Nàstic supera al Nou Estadi la Ponferradina i l'Osasuna s'imposa a l'Alavés a El Sadar. Els gironins afrontaran ara un tram que marcarà el seu grau d'ambició, ja que després de rebre diumenge la visita del Leganés s'han d'enfrontar al Saragossa i l'Osasuna, que també estan per damunt en la classificació.

LA DISTÀNCIA

Els gironins tenen el sisè quatre punts per sobre, però poden acabar la jornada a sis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)