Girona

Pere Pons: “Això són coses de l'ofici”

Sense termini. El migcampista, que es perdrà segur el partit de diumenge contra el líder, no sap quan podrà tornar als terrenys de joc

Pere Pons ja va aparèixer dilluns per Montilivi –la plantilla tenia festa– i ho va tornar a fer ahir, tant al matí com a la tarda. El migcampista està intentant esgarrapar temps a una recuperació per a la qual no hi ha terminis. “Estic fent exercicis de mobilitat per intentar que el múscul, que ha quedat una mica atrofiat, es reactivi. Amb això i l'ajuda d'una màquina de crioteràpia [que produeix fred], la inflamació m'ha baixat molt”, va explicar el jugador de Sant Martí Vell, que va reconèixer que es va espantar quan dos dies després del partit va veure que el volum de la seva cuixa gairebé s'havia doblat. Una vegada superat l'ensurt, s'ho agafa amb pragmatisme: “Són coses de l'ofici i no cal donar-hi més voltes sobre si les hores posteriors al partit van influir perquè la lesió anés a més o no. Del que es tracta ara és de recuperar-me el millor possible i com més aviat millor, tot i que no sé si tardaré una setmana o un mes”. El que és segur és que serà baixa contra el líder, el Leganés.

D'altra banda, el club va confirmar ahir que Aday té un trencament fibril·lar al bíceps femoral –també està sancionat– i que el tercer porter, Oliveros –titular al filial–, té una fissura al primer metacarpià de la mà dreta i s'haurà d'operar per corregir-la.

EL PROTAGONISTA

La intervenció va anar bé i m'ha baixat molt la inflamació. Ara estic treballant per activar el múscul, que va quedar una mica atrofiat

LA INFERMERIA

La lesió no és habitual i no sabem si trigaré un mes o una setmana. M'he de recuperar bé
Pere Pons
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Aday té una ruptura fibril·lar i Oliveros s'haurà d'operar per corregir una fissura a la mà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)