L'Espanyol es queda a cinc minuts de fer saltar la banca

1a div. femenina. Les de Polidano no resisteixen l'empenta final

ESPANYOL1
ATL. MADRID2

ESPANYOL: Norma, Elba (Júlia, 74'), Inés, Estibi, Pereira, Vane, Aroa (Molet, 85'), Lombi, Paloma, Mònica i Sara (Xiqui, 76'). ATLÉTICO DE MADRID: Lola, Rocío, Marta Carrasco (Kenti, 63'), Sosa, Sonia Bermúdez, Amanda, Priscila, Meseguer (Mariela, 35'), Débora (Miriam, 81'), Beatriz i Vanesa. GOLS: 0-1 (20') Bermúdez. 1-1 (22') Aroa. 1-2 (85') Priscila. ÀRBITRE: Barceló Roca.T.G.: A les locals Inés i Aroa i a la visitant Bermúdez. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque. COMENTARI: L'Espanyol es va quedar a tocar d'empatar amb l'actual segon classificat, l'Atlético de Madrid. A les jugadores de Toni Polidano, els van sobrar cinc minuts de partit, ja que es van passar tota la segona part resistint les escomeses del conjunt madrileny. I això que de seguida Sonia Bermúdez es va avançar amb un xut que va rebotar en la portera Norma i en el pal abans d'entrar. La reacció local va arribar de seguida, només dos minuts més tard, en una jugada de Bàcter que Aroa va rematar a gol dins de l'àrea. En la resta del partit, va ser un atac i gol de l'Atlético aglutinant la possessió, mentre que l'Espanyol buscava possessions curtes i pilotes llargues al contraatac aprofitant la velocitat de les bandes, fins que al final Priscila va establir la victòria de l'Atlético.