Girona

“Hem tingut molt a prop la victòria”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Sempre que comences guanyant, i més a casa, la sensació és negativa quan t'empaten”, va començar dient a la sala de premsa Pablo Machín, que va relatar els mèrits que havia fet el seu equip contra el líder. “Som ambiciosos i busquem la victòria, i crec que l'hem tingut molt a prop. Fonamentalment, perquè ens hem avançat i crec que hem generat més ocasions que el rival, que és el menys golejat i va primer per alguna cosa. I quan estàs a dalt, se sol dir q la balança cau més cap al teu costat; nosaltres no estem en la mateixa dinàmica. Quan no és per fora de joc mil·limètric, és una decisió controvertida. I tampoc hem estat capaços de materialitzar alguna ocasió.”

“Havent tingut el partit a favor amb tot el que ens ha costat fer el primer gol fa que te'n vagis una mica enrabiat. Crec que, contra un equip complicat, hem merescut un triomf que ens hauria donat molta moral i ens hauria situat més a prop d'objectius més ambiciosos”, va resumir Machín, que va parlar de l'arbitratge. “Reconec que és molt difícil arbitrar i que hi ha decisions que has de prendre en un moment concret, difícils. I lamentablement, no ens han afavorit. Sempre una decisió controvertida afavoreix més els uns que els altres. La meva percepció és que en la falta el xoc era entre el porter i un seu company. I de contactes d'aquests n'hi ha un munt a les àrees.” Machín va seguir: “Són decisions difícils, ho assumim i ho entenem. M'ha fotut molt la groga a Alcalá, que ens ha condicionat contra un equip que t'exigeix molt. Esperem que en un altre moment la balança caigui cap a un altre costat.”

Amb un punt de sis, mèrits a banda, el Girona ha perdut l'oportunitat d'enganxar-se a equips de més amunt. “Encara ens queda un món. Quan vaig arribar a Girona quedaven tretze jornades, i la retallada va ser en les deu últimes. Tots tenim possibilitats de tot, i el nostre pensament és continuar competint bé. Diumenge tenim un partit complicat [a Saragossa] contra un rival directe si som ambiciosos.” El de Gomara va parlar d'Eloi –“és una bèstia competitiva i ho ha deixat tot al camp, tot i que al final anava a buscar la victòria i no li donava per ajudar al darrere”– i de Lekic, autor del gol just abans de ser rellevat: “El pla A era que ho deixés tot al camp, i ha fet una bona feina.”

SENSACIÓ AGRA

“Tenint el partit a favor amb el que havia costat, te'n vas una mica enrabiat”

L'ARBITRATGE

“Són decisions difícils de prendre i, lamentablement, no ens han afavorit”

LES EXPECTATIVES

“Encara queda un món. El nostre pensament és continuar competint bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)