Girona

La doble lectura de ser allà mateix

La distància. El Girona perd la possibilitat de retallar punts respecte als de dalt i manté els cinc de desavantatge respecte al sisè en una zona molt densa

Dels equips que ocupaven els quinze primers llocs abans de començar la jornada, només n'hi ha tres –el Nàstic, l'Alcorcón i el Valladolid– que van guanyar. Tot plegat ha quedat més o menys allà mateix per al Girona, fet que deriva en dues línies d'interpretació. La positiva és que els gironins, malgrat haver aconseguit només un punt dels sis últims en joc –mèrits a part, perquè tant a Almeria com ahir hauria d'haver tret més botí–, continua tenint a l'abast la majoria de rivals que el precedeixen en la classificació. L'altra lectura és que els blanc-i-vermells, especialment després d'haver marcat l'1-0 contra el líder, van deixar passar una oportunitat magnífica per retallar punts i enganxar-se de ple a la lluita pel play-off.

El Girona manté el mateix desavantatge de cinc punts respecte al sisè classificat que la setmana passada, tot i que ara l'últim equip que accediria al play-off és l'Oviedo. Els gironins s'agafen al fet que, amb dotze jornades encara per endavant (36 punts en joc), tot està per decidir. I la zona està encara molt condensada, com ho demostra el fet que hi ha només entre el cinquè i el catorzè classificat. O que hi ha dos punts entre el tercer i el setè. El Girona, que necessita tornar a sumar de tres en tres per pressionar els equips de més amunt, visita diumenge el Saragossa –cinquè amb cinc punts més– i rep després l'Osasuna, setè i a la mateixa distància que els aragonesos.

EN CLAU POSITIVA

Tot i haver fet un punt dels últims sis, l'equip manté l'expectativa d'atrapar els rivals

EL COL·LAPSE

5
punts
entre el cinquè i el catorzè i dos entre el tercer i el setè. El Girona es manté en el dotzè lloc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)