Girona

Plantilla de llarga durada

Quique Cárcel té molta feina encarrilada, com ho demostra el fet que ja hi ha una vintena de jugadors –entre futbolistes que estan a la primera plantilla i altres que juguen cedits en altres equips– que estan lligats fins al juny del 2017 o més enllà. I el director esportiu del Girona treballa des de fa mesos perquè jugadors que finalitzen la seva vinculació a final d'aquesta temporada s'afegeixin al projecte, però la demora en la resposta d'homes com ara Isaac Becerra i Jaime Mata fa pensar que la seva renovació serà complicada, per no dir impossible. El director esportiu també va qualificar Eloi Amagat i Felipe Sanchón de jugadors interessants, però de moment no hi ha entesa amb el gironí i cada vegada sembla més clar que el barceloní no podrà executar la clàusula de renovació automàtica –és a només set partits d'aconseguir-ho, però ja només li queden dotze oportunitats, i diumenge no va anar ni convocat– i que l'única via de renovació serà una oferta directa per part del club.

Els futbolistes amb més anys per estar a Montilivi són el juvenil Joel Arimany –el club li va fer un contracte de quatre anys per evitar la seva marxa al Màlaga– i el central Pedro Alcalá, pel qual el Girona va pagar 180.000 euros de traspàs al llagostera. Dels jugadors que el club gironí té cedits a altres equips, fa la pinta que només Vivi (Hèrcules) té possibilitats reals de tornar.

FEINA ENCARRILADA

El Girona ja té lligats, com a mínim fins al 2017, una vintena de futbolistes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)