Girona

Una gran sacsejada al gener

El Saragossa va ser un dels clubs més actius en el mercat d'hivern, que ja va arrencar amb el cop d'efecte de la destitució del director esportiu i de l'entrenador i la contractació de Narcís Julià i de Lluís Carreras com a substituts. La feinada va ser enorme, perquè, en un sol mes, el club va acabar fent una desena de moviments per apuntalar la plantilla.

Quan Popovic va ser destituït (després de la derrota a Tarragona, en l'últim partit del 2015), el Saragossa era vuitè a un sol punt de la zona de fase d'ascens i a sis de l'ascens directe. Tres mesos després, la situació ha millorat, tot i que només lleugerament: és en zona de play-off (però sense coixí, ja que el sisè i el setè classificats tenen la mateixa puntuació) i té la segona plaça a quatre punts. Això sí, l'equip fa set jornades que no perd i ha guanyat els tres últims partits a la Romareda.

Al gener, l'àrea esportiva va aconseguir els serveis del sis jugadors, que han tingut tots un rendiment immediat. Es tracta dels defenses Alberto Guitián (ha jugat ja 7 partits) i Joan Campins (6), dels migcampistes Javi Ros (6), Emanuel Culio (6) i Manu Lanzarote (5), i del davanter Jean Maria Dongou (6). Tots han tingut un rendiment gairebé immediat. Totes aquestes incorporacions són propietat del conjunt aragonès, menys la de Joan Campins, que arriba com a cedit pel FC Barcelona.

La intenció del Saragossa no era moure's tant en el mercat d'hivern, però la baixa sobtada d'Ortuño (el Mallorca, va pagar la clàusula de rescissió i se'l va endur) afegida a les lesions, durant el desembre, de Jesús Vallejo, Isaac Carcelén i Marc Beltran van fer que Narcís Julià s'hagués de moure pràcticament a contrarellotge per cobrir els contratemps.

Quan encara queden dotze jornades perquè s'acabi la lliga, el Saragossa és un dels equips que més futbolistes ha alineat, amb un total de 34. El Girona, per exemple, n'ha fet jugar 7 menys que no pas els aragonesos.

HIPERACTIVITAT

Sis altes i quatre baixes a l'hivern, a banda de nou director esportiu i nou entrenador

MÉS DE TRES ONZES

El Saragossa ha alineat un total de 34 jugadors en sis mesos de competició
Altes
Alberto Guitián
Sporting
Jean Marie Dongou
Barça B
Emanuel Culio
Las Palmas
Manu Lanzarote
Asteras Trípolis
Joan Campins
Barça B
Javi Ros
Mallorca
Baixes
Ortuño
Mallorca Jorge Díaz
Numancia Aria
sense equip Mario
Muangthong United
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)