2a divisió A

Molt per decidir

Torneig Vila de Peralada. Només el Madrid té garantida una plaça a les semifinals. Per a les altres tres encara hi ha cinc candidats

El torneig Vila de Peralada va arrencar amb molta igualtat i només el vigent campió, el Real Madrid, té garantida una plaça en les semifinals malgrat que va tenir problemes per derrotar l'Inter México (1-0). L'altra plaça de semifinalista d'aquest grup haurà de sortir del partit entre el conjunt mexicà i l'Athletic de Bilbao (a 1/4 d'1).

En l'altre grup, la igualtat encara és més evident. Va sorprendre el Sant Gabriel, que va arrencar un empat sense gols contra el Barça, que està virtualment classificat per a les semifinals, tot i que això encara no és matemàtic (avui a les 11 s'enfronta a l'Escala, que ja no té cap possibilitat). El partit més destacat d'aquest grup serà el que obrirà la jornada entre el Vila-real i el Sant Gabriel (a les 9). A la tarda es jugaran les semifinals i es decidiran els finalistes.

GRUP A
Vila-real - l'Escala
4-0
Barça - Sant Gabriel
0-0
Sant Gabriel - l'Escala
4-0
Vila-real - Barça
0-2
CLASSIFICACIÓ
Sant Gabriel
4 punts
(+4 gols)
Barça
4
(+2)
Vila-real
2
(+2)
l'Escala
0
(-8)
GRUP B
Peralada- Athletic
0-3
Real Madrid-Inter México
1-0
Inter México-Peralada
4-1
Athletic - Real Madrid
0-2
CLASSIFICACIÓ
Real Madrid
6 punts
(+3 gols)
Inter México
3
(+2)
Athletic
3
(+1)
Peralada
0
(-6)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)