1a femenina

El Barça no afluixa

Persecució. Les dones de Xavi Llorens van sumar una nova victòria que els permet mantenir vives les esperances d'atrapar l'Athletic

BARÇA4
RAYO V.0

BARCELONA: Ràfols, Ane (Gemma, 60'), Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Marta Unzué (Núria, 70'), Patri, Irene, Alexia (Mariona, 60'), Jenni i Olga (Barbara, 60'). RAYO VALLECANO: Ali, Mendi (Carre, 68'), Costa, Jenni, Sole, Codonal, Ale, Analu, Saray, Iris (Marian, 64') i Patri. GOLS: 1-0 (3') Alexia. 2-0 (42') Jenni, de penal. 3-0 (51') Jenni. 4-0 (78') Bàrbara. ÀRBITRE: Sauleda Torrent. T.G.: Cap. COMENTARI: Després d'obtenir un meritori empat contra el PSG dimecres passat en la Champions League femenina, les jugadores de Xavi Llorens van sumar una nova victòria en la lliga, que els permet seguir l'estela de l'Athletic Club, líder de la categoria. Conscients que calia canviar de xip i que, tot i tenir un rival de menys entitat que les franceses, calia aconseguir els tres punts, el Barça va a sortir a totes, i ja en el minut 3 Alexia Putellas va obrir la llauna. Amb l'1-0, les blaugrana no van abaixar el ritme i Jenni, a les acaballes de la primera part, de penal, i en l'inici de la segona, va ampliar l'avantatge amb dues dianes que van deixar el partit vist per a sentència. Amb la victòria gairebé a la butxaca, les blaugrana van seguir disposant d'ocasions per ampliar l'avantatge però, amb el cap posat ja potser en el desplaçament del proper dimecres a París, el gol no va arribar fins a les acaballes. Va ser quan Bàrbara va superar la portera de l'equip de Vallecas en l'un contra un per fer el 4-0 definitiu (78'). Així, el conjunt de Xavi Llorens va sumar tres punts més, que resulten clau per seguir el ritme d'un Athletic que aquest cap de setmana també va aconseguir la victòria contra l'Sporting de Huelva, igual que l'Atlético, tercer classificat.
l'esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)