1a femenina

Un punt amb èpica

‘In extremis'. El conjunt blanc-i-blau va remuntar un 2-0 en contra per sumar, amb un gol en l'últim minut, un empat amb gust de victòria

OVIEDO M.2
ESPANYOL2

OVIEDO MODERNO: Ane, Iris, Iglesias, Carmen, Mogoyu, Isina, Yoli, Lucía (Lola, 65'), Gordillo, Henar (Santos, 84') i Alejandra. ESPANYOL: Andrea, Elba, Pereira, Vanessa, Julia (Maria, 80'), Lombi, Paloma, Aina (Anna, 54'), Laura, Mònica i Xiqui (Clàudia, 59'). GOLS: 1-0 (12') Lucía. 2-0 (51') Iris, de penal. 2-1 (77') Elba. 2-2 (90') Elba. ÀRBITRE: Carbajales Gómez. T.G.: A les visitants Paloma i Laura. COMENTARI: L'Espanyol va treure un meritori empat d'Oviedo en un partit que se li havia complicat amb un 2-0 en contra. Les blanc-i-blaves, però, van reaccionar a les acaballes amb dues dianes d'Elba que permeten sumar un punt amb gust a victòria. Després de sis jornades sense conèixer la victòria, les noies de Toni Polidano van sortir al camp amb ganes de trencar la mala ratxa. Aviat, però, el partit se'ls va fer costerut, quan Lucía va posar les asturianes per davant gràcies a una rematada de cap en la primera aproximació local (12'). Després del gol, Lombi va tenir l'únic oportunitat de l'Espanyol per tornar a igualar l'encontre, però, després de la represa, Iris va fer el 2-0 de penal (51'). El gol va caure com una galleda d'aigua freda sobre les blanc-i-blaves que, tot i el fort cop, van saber reaccionar. A partir d'aleshores, les visitants van passar a tenir el control del partit, i així, a poc a poc, van anar menjant terreny a les d'Oviedo. Paloma va tenir una excel·lent ocasió per escurçar distància, però no va ser fins al minut 77 que Elba va superar la portera Ane després d'un servei de cantonada. Era l'espurna que necessitava l'equip per acabar de posar-se en el partit i Elba, de nou en un servei de cantonada, va fer el gol de l'empat en el temps afegit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)