Girona

“El 0-3 és cridaner, però els punts són el més important”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Hem fet un molt bon partit contra un rival que ens ha exigit molt. Qui vegi només el marcador podrà pensar que ha estat fàcil, però crec que el Saragossa ha jugat avui un dels millors partits que li he vist últimament.” Era una de les reflexions de Pablo Machín després del 0-3. “El resultat és molt cridaner, però els punts són el més important. No ho fa qualsevol, guanyar aquí i amb aquesta solvència, en un escenari amb un públic tan entregat amb els seus. Però hem estat excel·lents fins al 0-2 i, quan el Saragossa ha reaccionat, també hem sabut competir molt bé.”

Pablo Machín va evitar dir que el Girona havia fet el millor partit del curs: “Potser ho amplifica el fet que el Saragossa és un dels històrics, però també hem jugat altres partits molt bons, en alguns dels quals ni tan sols hem aconseguit puntuar.” Tot i això, els tres punts d'ahir situen el Girona amb el focus clarament posat en la part alta de la classificació: “El primer objectiu nostre és la permanència, però ara mateix és un objectiu poc ambiciós, i nosaltres ho som molt”, va dir. “Ara tenim molt més a prop el sisè classificat que no pas el dinovè. Intentarem arribar-hi, però cal fer-ho pas a pas i amb molta fermesa, partit a partit. Fa relativament poc, aquests llocs semblaven inabastables per culpa dels mals resultats de la primera volta.”

El tècnic del Girona no les va tenir pas totes en el començament de la segona part, que va ser quan el Saragossa va posar tota la carn a la graella i va tenir algunes oportunitats per fer l'1-2. “Si ells haguessin tingut més encert, o si no haguessin aparegut Isaac i el pal, ens haurien complicat el partit”, va reconèixer. “Tot i això, nosaltres hem tingut moltes oportunitats. I en tot moment hem demostrat que tenim identitat pròpia i que som valents. No anem a cap camp pensant que som menys que ningú i en tots els partits sense excepció hem tingut possibilitats de puntuar.” Machín creu que l'expulsió de Cabrera va ser justa –“i encara més veient com té les dues cames Eloi”–, està molt satisfet de com han respost els jugadors que han cobert les baixes de Pons i Granell, i molt feliç pels davanters, ja que ahir van marcar els tres homes que van jugar a dalt.

EL PARTIT

“Fins al 0-2 hem estat excel·lents i, quan el Saragossa ha revifat, hem sabut competir molt bé”

MIRANT AMUNT

“La permanència ara és un objectiu poc ambiciós i nosaltres ho som molt, però anem partit a partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)