Sobrino, alta imminent?

Recta final. L'exjugador del Real Madrid B i de la Ponferradina treballa cada vegada més integrat a dins el grup i afegirà aviat encara més competència a una línia plena d'efectius

Rubén Sobrino, un dels fitxatges estrella de l'estiu del Girona, és a punt de tornar als escenaris, se suposa que ara, havent deixat enrere el malson de la lesió de manera definitiva. En la seva anterior aparició –quatre partits entre al novembre i al desembre–, el davanter ho va fer minvat de condicions i, malgrat tot, va tancar una sèrie de tres partits amb una assistència, un gol i un penal provocat (en el quart, contra l'Elx, va rebre un cop a la zona crítica i va haver de ser substituït abans del descans). D'això ja en fa tres mesos i mig, en què l'exjugador del Real Madrid B i de la Ponferradina ha hagut de tornar a començar. Ni ell ni el club han volgut córrer riscos ni accelerar terminis, però la seva recuperació sembla un fet i tot indica que l'alta mèdica és imminent. El punta s'entrena cada vegada més integrat en el grup i les previsions són optimistes.

Quan el jugador cedit pel Manchester City (va firmar a l'estiu un contracte per quatre temporades amb el club anglès) tingui l'OK mèdic, la seva presència afegirà encara més nivell a una línia on a hores d'ara la competència és enorme: un dels màxims golejadors de l'equip les últimes temporades, Felipe Sanchón, ha caigut fins i tot de les convocatòries; i el segon màxim golejador de l'equip com és Jairo (6 gols), de les alineacions. Diumenge, a Saragossa, els tres davanters que van jugar (Mata, Cristian Herrera i Lekic) van sucar. I Machín ja ha ubicat definitivament Borja García a la mitja punta.

Per a Sobrino, la temporada en l'aspecte personal està a anys llum de la del curs passat a Ponferrada, on va participar en 41 dels 42 partits de lliga (enguany, n'ha jugat 4 de 31).

De la resta de lesionats, el Girona recuperarà possiblement Granell, però no pas encara Pere Pons ni Aday. I avui se sabrà si Alcaraz és castigat o no.

Girona-Albacete
3-0
74 minuts, 1 assistència: debut en la catorzena jornada fent parella amb Jairo. Sobrino va fabricar l'1-0 i va crear molt perill. Va ser rellevat en el tram final per Borja García.
Tenerife-Girona
1-1
80 minuts, 1 gol: en el seu segon partit amb el Girona marca el seu primer gol. Torna a fer parella amb Jairo i és substituït per Mata.
Girona-Còrdova
1-2
90 minuts: surt des de l'inici al costat de Jairo i juga el seu primer partit complet (en els últims 22 minuts fent parella amb Mata). Força el penal de l'1-2 que transforma Mata (87').
Girona-Elx
0-1
39 minuts: titular fent parella amb Mata, rep un cop en la primera part i ha de ser rellevat abans del descans.