Girona

“Veig la llum i vull ajudar l'equip”

Rubén Sobrino. El davanter, il·lusionat pel retorn que s'ha demorat molts mesos, treballa a bon ritme

Rubén Sobrino arribarà a temps d'aportar el seu granet de sorra a la trajectòria del Girona. Frustrat per una lesió que arrossegava des de l'estiu i que no hi havia manera de superar, l'exdavanter de la Ponferradina s'ha estat mesos sense competir ni tan sols participar en els entrenaments del grup. Però se n'ha acabat sortint. Dimecres va completar amb normalitat i a bon ritme l'entrenament a Navata, i ahir hi va tornar, a l'estadi de Montilivi. “La setmana passada ja havia fet alguns exercicis amb el grup, i després d'aquests dos dies sencers, les sensacions són bones. És veritat que és com si estiguessis fent una minipretemporada, per les sobrecàrregues, però per això hi ha l'entrenament invisible. I estic fent tot el que puc per intentar aconseguir el nivell òptim”, va explicar.

Sobrino vol deixar enrere tot el patiment que ha hagut de viure. “Al final, de tot se surt. És veritat que ha estat una mica llarg, però ja tinc el tema oblidat. Em torno a sentir futbolista i ho afronto amb moltes ganes i il·lusió. Torno a veure la llum i vull ajudar l'equip en aquestes últimes jornades.” De fet, tot i que podria semblar precipitat que Machín el convoqués per diumenge, tampoc s'hauria de descartar del tot. “He estat preparant-me molt bé amb el readaptador, i havia fet molts entrenaments físics sol. Tot i que és veritat que on s'agafa més el ritme és en els entrenaments de grup i sobretot quan jugues i competeixes.”

El retorn del jugador cedit pel Manchester City, un dels fitxatges destacats de l'estiu passat, dotarà de més competència la davantera de Machín. De fet, ara hi ha dos puntes més –Dejan Lekic i Cristian Herrera– que quan Sobrino va jugar els seus únics quatre partits de lliga, entre novembre i desembre. “Abans, ja n'hi havia, de competència. Hi ha més jugadors, però això ens servirà a tots, per donar un puntet més i continuar anant a més.” El jugador de Ciudad Real veu ambició al vestidor, però no vol pensar en el play-off d'ascens: “Encara queden onze jornades. Estem il·lusionats perquè som a tres punts del sisè, i veig l'equip amb moltíssimes ganes, però pensem només en diumenge”.

EL PROTAGONISTA

He estat moltíssim temps preparant-me per intentar tornar a ser el mateix d'abans. Afronto el retorn amb moltes ganes i il·lusió
Les sensacions són bones, tot i tenir sobrecàrregues com de pretemporada. Faig tot el que puc per intentar assolir un nivell òptim
És veritat que ha estat una mica llarg, però ja ho tinc oblidat. Em torno a sentir futbolista
Rubén Sobrino
DAVANTER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)