Girona

Pere Pons fa un pas endavant

Més a prop. El mig fa treball de camp, encara al marge del grup. Descartat per diumenge, el retorn no s'hauria de demorar gaire més

La inflamació a la cuixa que el va fer estar una setmana a l'hospital ha deixat Pere Pons sense poder participar en els tres últims partits del Girona. Sense que el club hagi anunciat cap termini de recuperació, el migcampista de Sant Martí Vell està descartat per rebre diumenge l'Osasuna, però és probable que l'absència no s'allargui gaire més. L'evolució és bona, i el jugador va fer ahir un pas endavant. Va trepitjar la gespa, encara sense calçar-se les botes, i va fer diversos exercicis i carrera continua.

Pere Pons serà l'única baixa que Pablo Machín tindrà al mig del camp, i això que diumenge passat els maldecaps es multiplicaven, ja que Rubén Alcaraz va veure la cinquena groga i Eloi Amagat va quedar afectat per l'entrada duríssima de Cabrera. A més, Granell no havia ni viatjat a Saragossa. Tots tres, però, estan en condicions de jugar diumenge. A Alcaraz, el comitè li va aixecar el càstig. Granell, com dimecres, va treballar ahir amb normalitat. I Eloi, que dimecres s'havia quedat a Montilivi, també va completar la sessió sense cap problema.

MENYS MALDECAPS

Amb Eloi i Granell recuperats i Alcaraz perdonat, Pons és l'única baixa al mig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)