Girona

MOHA EL YAAGOUBI

EXJUGADOR DEL GIRONA I L'OSASUNA

“La primera és un gran repte, però, per què no?”

“Els dos equips jugaran de tu a tu”

“No van ser tres anys fàcils, però es va reunir un bon equip”

Moha El Yaagoubi serà demà al camp del Girona per presenciar un partit vital per a dos dels seus exequips. El jugador de Sant Boi de Llobregat, ja retirat del futbol però que es prepara per treure's el títol d'entrenador, valora les possibilitats del Girona de continuar escalant posicions i recorda els tres anys al club.

Què n'espera, del Girona-Osasuna?
Tots dos equips es juguen coses importants en aquest final de temporada i deuen haver preparat molt bé aquest partit. Sumar aquests tres punts els deixaria en posicions privilegiades i una mica més lluny del contrari. Tots dos jugaran de tu a tu. Pujaré a veure el partit i espero que vegem un bon joc.
Amb qui anirà?
Amb qui s'ho mereixi i faci el millor futbol per aconseguir l'objectiu de guanyar.
Com veu el Girona aquesta temporada?
Després d'una temporada excel·lentíssima com la passada, va passar a vorejar el descens en la primera volta. Però el Girona no ha canviat tant. Té el mateix entrenador, la mateixa idea de futbol i molts dels jugadors de la temporada passada. No va començar bé, però l'equip ho ha sabut capgirar perquè la idea ja hi era i els jugadors la tenien assimilada. I és bo que el club hagi donat confiança a l'entrenador i al seu cos tècnic per continuar treballant i fent bé les coses. Els resultats es veuen, amb l'equip escalant llocs en la classificació.
Com va viure l'ascens a primera frustrat del Girona?
Va ser una pena, perquè hi havia molta il·lusió a la ciutat. Vaig ser a Saragossa, després del cop de pal contra el Lugo. No sé si pujar a primera era l'objectiu marcat a principi de temporada, però ja el tenien a la mà. Per detalls no es va aconseguir, tot i que va ser una temporada excel·lentíssima tant en joc com en resultats. Llavors van refer-se a Saragossa. Semblava que l'equip no estava mort i que reaccionaria. A la tornada confiava que el Girona passaria l'eliminatòria, per molt malament que anés el partit, i no es va aconseguir. Quina pena! Però si s'ha fet un cop segur que es pot tornar a repetir, i espero que aquesta sigui l'esperança que tingui el club.
El seu rendiment en els tres anys a Girona va ser alt, tot i que quan va arribar alguns deien que ja era massa veterà.
En la primera entrevista al vostre diari, recordo que em vau preguntar l'edat, i jo vaig dir que em veia en condicions de jugar i competir. Jo no em veia deixant-ho. Va ser una etapa complicada, perquè en el club es vivien moments difícils, amb problemes econòmics, tot i que esportivament, amb Rubi d'entrenador, anava bé. No van ser tres anys fàcils, però es va reunir un bon equip i la gent a poc a poc es va enganxar al club i l'afició que teníem ja era molt fidel. A partir de la temporada de la salvació, amb Kiko Ratón des del punt de penal, la gent va valorar que, tal com estàvem, sense cobrar a vegades, sempre ho donàvem tot i que estàvem allà perquè volíem i perquè disfrutàvem del futbol. Com qualsevol treballador sempre esperes cobrar, però vam prioritzar fer bé les coses per deixar el club on es mereixia, i ho vam aconseguir. Tinc molts bons records, sobretot de la gent. Sempre em vaig sentir un més. Van ser tres anys molt bons i no n'hi va haver un quart perquè no es va escaure, tot i que m'hauria agradat continuar.
El club té ara una situació d'equilibri que no tenia aleshores. El veu amb capacitat de pujar a primera i mantenir-s'hi?
Aquells tres anys em van donar l'oportunitat de veure moltes coses i una és que el Girona tenia un molt bon futbol de base. Tenia una formació molt equilibrada i penso que amb nois ben formats tant esportivament com personalment i acadèmicament. És un gran repte, però, per què no? No serà fàcil. La primera divisió és molt complicada i ascendir costa molt, però mantenir-se, encara més. Si fan les coses amb coherència, penso que sí, que pot anar bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)