2a divisió FEF

Gols per alimentar el somni

En estat de gràcia. El Cornellà continua imparable i supera amb contundència l'Olot gràcies a l'efectivitat en la segona meitat. Els verds ja han atrapat el Reus i se situen en el segon lloc

El Cornellà està en estat de gràcia. A l'equip de Jordi Roger li surt tot, i ahir, contra l'Olot, va aconseguir una victòria contundent que li serveix per superar el Reus en la classificació i situar-se en el segon lloc. Això sí, als del Baix Camp se'ls hauran de sumar els punts contra el retirat Huracán, però el Cornellà disputarà un partit més en una recta final plena de duels contra rivals directes. Ja fa temps que el Cornellà és un clar aspirant a disputar la fase d'ascens, però ahir va demostrar que també se l'ha de tenir en compte en la lluita pel títol de lliga. Ja fa sis partits que no encaixa gols, en els quals ha aconseguit setze punts. I això que la primera meitat no feia pensar que el matx acabaria amb un resultat així. Va ser molt tàctica, amb poques accions ofensives. Només Enric Gallego havia posat a prova Wilfred abans que Lucas fes el primer gol del partit. Abraham es va emborratxar de pilota i, quan semblava que la seva acció moria, tapat per tres defenses, la va cedir a Lucas, que va avançar i va batre el porter visitant. En la segona meitat, el tècnic visitant, Santi Castillejo, va moure la banqueta per intentar capgirar el resultat, però el seu equip es va anar desdibuixant. El segon gol, en una gran acció d'Abraham, que va fer una retallada i va batre Wilfred amb un bon xut, va acabar de colpejar l'Olot, que va veure el partit perdut quan Enric Gallego va marcar dos gols en poca estona, molt similars, amb dues rematades al primer toc, l'una des de la dreta de l'àrea de Wilfred i l'altra des de l'esquerra. Amb el partit sentenciat, el Cornellà va afluixar el ritme, i l'Olot, més per inèrcia que per convicció, va avançar les línies i va tenir alguna ocasió per fer el gol de l'honor, sobretot una amb diversos rebots. Però ahir era el dia del Cornellà, que encara va tenir temps per fer el cinquè. Antonio, que feia poc que havia entrat al camp, va recollir una pilota rebutjada després d'una jugada d'Enric i va superar Wilfred, que va recollir la pilota del fons de la porteria per cinquena vegada en una tarda per oblidar.

OLOT0
CORNELLÀ5

CORNELLÀ: Marcos, Joel, Ñoño, Borja, Uche, David, Pep (Antonio, 82'), Marc Caballé (Lulu, 72'), Enric, Abraham (Masqué, 79') i Lucas. OLOT: Wilfred, Jose (Blázquez, 66'), Vallho, Luismi, Rojas, Djack, Sana, Héctor (Gato, 59'), Marcel (Diego, 51'), Musa i Uri. GOLS: 1-0 (35') Lucas. 2-0 (62') Abraham. 3-0 (76') Enric. 4-0 (79') Enric. 5-0 (88') Antonio. ÀRBITRE: Recio Moreno. T.G.: Als locals Abraham i Uche, i als visitants Héctor i Sana. PÚBLIC: Uns 900 espectadors.

ELS VESTIDORS

Estem endollats tots: l'equip, l'afició... Hem estat tot l'any a dalt i estem fent les coses molt bé
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Hem controlat la primera part i han marcat en una jugada aïllada. Quan s'avancen és difícil
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)