2a divisió FEF

“No ens hem deixat anar”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Després del partit Santi Castillejo no semblava excessivament afectat pels cinc gols encaixats pel seu equip, però sí pels tres punts perduts ahir al camp del Cornellà. “Per nosaltres són tres punts, quan ets a la zona baixa de la taula és igual perdre per 1-0 que per 5-0, però ja hem de pensar en el futur, perquè aquests punts ja estan perduts”, va començar explicant l'entrenador de l'Olot, que va continuar amb mentalitat positiva: “Ara la promoció de descens està a un punt, mentre abans de guanyar l'Olímpic de Xàtiva estava a tres, aquest és el missatge que he transmès als jugadors després del partit. Tenim els partits a casa, que son les nostres finals.”

Castillejo també es va desfer en elogis cap al Cornellà. “No és que ens hàgim deixat anar en la segona part, també hem de donar mèrit al partit del Cornellà, que està bé i li surt tot, tot al contrari que nosaltres. Quan et poses al darrere en el marcador en aquest camp és molt complicat remuntar. El curs que estan fent és per elogiar”, va concloure el tècnic.

ÉS IGUAL PER QUANTS

“Per nosaltres són tres punts, quan ets a baix és igual perdre per 1-0 que 5-0”

ELOGIS AL RIVAL

“També hem de donar mèrit al Cornellà, li surt tot, tot al contrari que nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)